Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Geen producten gevonden...

De dipladenia online kopen bij Fleurdirect.nl

De Dipladenia staat vooral bekend onder de naam Mandevilla en komt oorspronkelijk uit het midden en het zuiden van Amerika. De dipladenia is een prachtige mediterrane plant die beschikt over sierlijke bloemen die in de zomer bloeien tot ver in het najaar. Doordat deze kamerplant een soort is wat valt onder de mediterrane planten, houdt deze erg van de zon en een warme temperatuur vindt deze ook fijn. Een goede plek voor de dipladenia is dus vaak aan het raam waar de zon op staat, ook op een warme plek kan de kamerplant goed groeien en bloeien. Deze kamerplant is erg kleurrijk, dit komt vooral door de mooie bloemen die deze laat bloeien. Met deze plant kunt u dus prima uw interieur wat opfleuren en op deze manier een extra toevoeging geven aan de ruimte waarin deze wordt geplaatst.
 

Een sierlijke mediterrane plant in uw woonkamer

In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze mooie mediterrane plant, voor de scherpste prijs kunt u er al een heel eenvoudig online bestellen. Er zijn verschillende soorten van de dipladenia te verkrijgen, deze onderscheiding zich vooral van elkaar door de kleuren. De bloemen van deze kamerplant kunnen sierlijk wit zijn, maar ook zijn deze er in de kleuren roze en rood. Niet alleen de bloemen van deze plant maken hem zo mooi, ook de glanzende groene bladeren geven een unieke uitstraling. Naast de dipladenia zijn er ook nog andere mediterrane planten te vinden in ons ruime assortiment, zo hebben we ook de mooiste olijfbomen, citroenbomen en meer. Hebt u vragen over de verzorging van deze mediterrane planten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij geven u graag extra informatie.
 

Ruime diversiteit aan kamer- en kantoorplanten

Fleurdirect.nl is de beste webshop voor alle kamerplanten, kantoorplanten en diverse planten verzorging en accessoires. In ons assortiment vindt u verschillende kamerplanten die allemaal uniek zijn en uw woonkamer binnen no-time op kunnen vrolijken. Op deze manier kunt u goedkoop uw woonkamer, slaapkamer of een kantoorruimte opfrissen en voorzien van groen. U ziet steeds vaker dat er planten worden geplaatst in kantoorruimtes, dit gebeurt niet zomaar. Er zijn luchtzuiverende planten, de naam zegt het al, deze planten zuiveren de lucht. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat doormiddel van deze planten de werkprestaties op het kantoor worden verbeterd en werknemers hebben een betere concentratie. Op zoek naar deze luchtzuiverende planten, dan bent u bij ons aan het juiste adres, bestel direct online en voordelig diverse kamer- en kantoorplanten. 

Lees meer