Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kentia Howea

Kentia Howea palmen online bestellen | Fleurdirect.nl

De Kentia Howea is een geslacht dat bestaat uit twee verschillende palmen, de Howea belmoreana en Howea forsteriana. Beide palmen komen alleen voor op het Lord Howe-eiland in Australië. De Howea forsteriana wordt in het noordelijk halfrond gekweekt als een binnenplant. De twee soorten vormen de steunpilaar van de palmzaadindustrie van het eiland en nog belangrijker, de handel in nieuw ontkiemde zaailingen. De palmen worden ook geteeld op het eiland Norfolk, waar zaden worden geproduceerd voor de export. Beide Howea soorten zijn palmen van matige grootte. De stam van de palmen staat rechtop en bevat geen bladeren, de basis van de palm is soms uitgebreid tot een knob-achtige vorm. De bladeren van de plant zijn puntvormig en naar mate de palm ouder wordt beginnen deze naar beneden te hangen.

 

De mooiste Howea hydrocultuurplanten vindt u hier

De Kentia Howea in het assortiment van Fleurdirect.nl zijn, zoals eerder vernoemd, in het noordelijk halfrond gekweekt en zijn dus de kleinere vormen van de grote Howea palmen. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor bijvoorbeeld een huiskamer, kantoor of andere kamer. De hoogtes van deze Kentia Howea variëren van 80 centimeter hoog tot en met 180 centimeter hoog, hierdoor zijn ze relatief nog steeds groot. Deze palmen zijn hydroplanten wat inhoudt dat ze weinig water nodig hebben en dus erg eenvoudig zijn qua verzorging. Deze kamerplanten zijn dus perfect voor mensen die weleens vergeten de planten water te geven. De hydrocultuurplanten van Fleurdirect.nl worden geleverd met hydrokorrels en een watermeter zodat u er zeker van kan zijn dat de planten lang zullen blijven leven.

 

Voor verschillende ruimtes de juiste binnenplanten

Naast ons aanbod aan Kentia Howea palmen vindt u in ons assortiment ook nog een ruim aanbod aan allerlei andere hydrocultuurplanten en kamerplanten. Wanneer u op zoek bent naar iets wat kleurrijker of levendiger is zult u ook zeker slagen in het assortiment van Fleurdirect.nl. Zo vindt u in onze webshop een ruim aanbod aan orchideeën, bonsaiboompjes, cactussen en allerlei andere planten voor uw interieur. Deze sierlijke planten zijn perfect voor het opfleuren van uw kamer of kantoor. Ook bieden wij een divers aanbod aan bloempotten aan in verschillende maten en kleuren die gemaakt zijn van diverse materialen waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Het bestellen van deze planten en afrekenen kunt u eenvoudig en veilig doen via onze webshop. Op het moment dat u een plant besteld heeft worden deze zo snel mogelijk naar u toe gestuurd zodat u hier meteen van kunt genieten.

 

Lees meer