Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kamerplantenvoeding

Plantenvoeding voor verschillende soorten kamerplanten online kopen en bestellen. Voor Orchidee, Anthurium, Palmen, Bloeiende Planten en Groene Planten.

Plantenvoeding kopen voor diverse planten

Als u een plant koopt wilt u er graag zo lang mogelijk van genieten. Het is daarom belangrijk om te weten hoe u uw plant het best moet verzorgen. Daarnaast kan ook het geven van de juiste plantenvoeding aan uw plant u hierbij helpen. Plantvoeding zorgt voor optimale groei van de plant en het verlengen van de levensduur.  Er zijn diverse soorten plantenvoeding beschikbaar geschikt voor verschillende soorten planten. Van belang is dat u de juiste voeding voor uw plant kiest, door dat beetje extra verzorging zal de groei van uw plant optimaliseren, zal deze mooi en sterk blijven en de kleur behouden. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u een ruim aanbod aan allerlei soorten plantenvoeding geschikt voor diverse soorten planten.  Voeding bestaat er in verschillende vormen. Zo zijn er korrels, kegels of vloeibare plantenvoeding. Iedere plant heeft weer een andere verzorging en mogelijk ook andere voeding nodig. Op onze website leest u per plant hoe u deze het beste kunt verzorgen en wat u kunt doen om de levensduur van deze plant te verlengen. Naast de juiste verzorging helpt het gebruiken van de juiste plantenvoeding voor uw plant u daar dus enorm bij.  De plantengids op de website van Fleurdirect.nl geeft u onder andere informatie over de oorsprong van de plant, waar u de plant het beste kunt plaatsen, hoe u de plant het beste kunt verzorgen en met welke plantenvoeding u deze plant zo goed en lang mogelijk in de perfecte staat houdt.

Diverse soorten plantenvoeding van Fleurdirect

Door uw planten plantenvoeding te geven, blijven uw planten vitaal. Ieder type plant heeft een eigen verzorging nodig, er is dan ook voor iedere soort plant een speciale plantenvoeding vinden. Orchideeën, bloeiende planten, groene planten, cactussen, vetplanten en bonsai verdienen allen een andere verzorging en dus ook een ander soort plantenvoeding. Voor een gevarieerd aanbod aan de beste plantenvoeding kunt u online terecht op Fleurdirect.nl. Wij bieden onder andere voeding voor cactussen en vetplanten, powerspray voor orchideeën en palmen, bonsai voeding en ook plantenvoeding voor verschillende mediterrane planten. In onze webshop verkopen wij onder andere vloeibare plantenvoeding van het welbekende merk Pokon. Pokon heeft meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van plantenvoeding en biedt verschillende typen plantenvoeding die afgestemd zijn op de behoeften van diverse soorten planten zoals kamerplanten, tuinplanten maar ook gazon en moestuinen. Voor hydrocultuurplanten zijn voedingskorrels de beste optie. Ook deze bieden wij aan in onze webshop. Gebruik deze voedingskorrels en u hoeft vervolgens 4 tot 6 maanden geen voeding toe te dienen aan de plant. Door de juiste voeding te gebruiken groeien de planten beter en mooier en wordt ook hun weerstand beter waardoor de kans op ziektes verkleint. Bekijk van te voren goed welke voeding uw plant nodig heeft, voor het bereiken van een optimaal resultaat. Naast plantenvoeding bestaat het aanbod van Fleurdirect natuurlijk ook uit planten en overige verzorging zoals potgrond en substraten . Ook bieden wij accessoires die u helpen bij het verzorgen van de planten zoals een gieter of verzorging set. Daarnaast vindt u in onze webshop onder andere unieke bloempotten gemaakt van keramiek, kunststof en metaal die u samen met een samen met een nieuwe plant in één keer gemakkelijk kunt bestellen in onze webshop.

Gemakkelijk online bestellen bij Fleurdirect.nl

In de webshop van Fleurdirect.nl bestelt u gemakkelijk en snel plantenvoeding. Naast voeding kunt u in onze webshop ook terecht voor vele soorten verschillende planten zoals kamerplanten, tuinplanten, planten geschikt voor op kantoor maar ook kunstplanten. Het aanbod aan diverse soorten planten in allerlei verschillende maten is enorm groot. Bij uw plant bestelt u natuurlijk ook een mooie bijpassende bloempot gemaakt van kunststof of  uit keramiek of metaal. U kunt bij ons zelfs terecht voor zelf watergevende bloempotten. Deze bloempotten geven een plant zelf water, u hoeft enkel te controleren of er nog voldoende water in het waterreservoir zit. Bekijk onze webshop voor het volledige aanbod aan planten en bijbehorende accessoires. Bent u van plan om een plant te bestellen, bekijk dan ook of u thuis al over de juiste voeding beschikt. Indien dit niet het geval is kunt u de voor uw plant geschikte voeding direct bijbestellen. Het geven van plantenvoeding aan uw plant zorgt voor een sterkere en beter groeiende plant met een langere levensduur. In de webshop van Fleurdirect.nl plaatst u online gemakkelijk en snel uw bestelling. Plaats de producten die u wilt bestellen in uw winkelmand en rond vervolgens de bestelling af. Fleurdirect biedt verschillende veilige betaalmethodes, het is zelfs mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen. Het verzenden van een bestelling boven de € 45,00 is geheel gratis in zowel Nederland als België. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt € 4,95 in rekening gebracht. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bij u thuis of op kantoor geleverd. Het is ook mogelijk om een ander afleveradres op te geven waar wij uw bestelling kunnen afleveren. Voor niet levende producten, zoals bloempotten of accessoires, geldt dat u deze binnen 14 dagen kosteloos kunt retourneren. Voor levende producten (hieronder vallen al onze planten), is dit niet het geval. Alle planten komen direct van de kweker, zowel bij de kweker als bij Fleurdirect vindt er een uitgebreide kwaliteitscontrole plaats. Ook verpakken wij de planten die u bestelt op professionele wijze. Indien de planten bij u thuis worden geleverd zijn beschadigd of wanneer er een ander probleem is, kunt hierover contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheid voor een passende oplossing.

Lees meer