Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Palmlelie Yucca

Palmlelie Yucca online bestellen bij Fleurdirect

De palmlelie komt uit het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het is een opvallende en ook zeer imposante plant welke erg groot wordt. Hij bloeit met mooie tulpachtige bloemen in juli tot september. Ze zijn geel wit van kleur. De bladeren zijn zwaardvormig en stijf en blijven het hele jaar door groen. Het is een plant welke je in de semi woestijn kunt aantreffen. Ook is het het een plant welke niet zo snel groeit. De palmlelie kan goed voor zichzelf zorgen. Het kan tegen de koude. Het is belangrijk om ieder seizoen de uitgebloeide bloemen weg te halen. Ook in het voorjaar moet je de oude bladeren en de dode bloemstengels verwijderen. Haal niet teveel weg. Geef daarna wat extra voeding om de plant te laten bloeien. Bestel de palmelie Yucca bij Fleurdirect!

Topkwaliteit palmlelie kopen bij Fleurdirect

De kamerplant kan zeventig centimeter tot anderhalve meter hoog worden.  De plant houdt zijn blad in de winter. Er komen mooie witgele bloemen aan de plant in de vorm van een tulp.

Bij Fleurdirect is het mogelijk om deze mooie kamerplant online te bestellen. Fleurdirect is een online plantenshop, waar de planten rechtstreeks vanaf de teler worden verstuurd naar eindbestemming. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een gezonde en sterke plant. Alle bestellingen worden zeer goed ingepakt verzonden. In maximaal twee dagen is de plant aangekomen en kunt u er volop van genieten. Naast de palmlelie hebben we nog veel meer andere soorten kamerplanten. Wij hebben altijd een ruim en breed assortiment. Naast grotere kamperplanten, zoals de palmlelies hebben we ook kleinere kamperplanten, kunststofplanten voor de mensen zonder groene vingers en een heel assortiment aan planten welke geschikt zijn voor op kantoor. Het is goed om de verschillende planten in onze plantenshop te bekijken. Klik er doorheen!

De palmlelie als cadeau

Wanneer u een feest heeft, verjaardag of bij een andere gelegenheid een cadeau wilt geven dan is de palmlelie een goede keuze. Het is een cadeau waar u zeker indruk mee maakt. Wij kunnen de plan rechtstreeks naar de eindbestemming sturen als u dat wilt. Het is dan niet nodig om hem zelf nog mee te nemen in de auto of achter op de fiets. Natuurlijk kunt u ook voor een van onze andere planten kiezen in onze online shop. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste planten. We hebben een breed assortiment en begrijpen, dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Het is mogelijk om contact op te nemen met onze ervaren servicemedewerker. Ze helpen u graag om de beste plant te kiezen. Ook kunnen ze helpen bij het kiezen van een bijpassende pot. We leveren namelijk ook bloempotten en poten graag de door u gekozen plant helemaal in. Het is op die manier mogelijk om een complete set te bestellen. U pakt het in huis uit en zet het daarna op de juiste plek. Gemakkelijker kan het niet!

Ruime keuze uit kamerplanten

Dit is een plant voor de mensen onder ons die wat minder groene vingers hebben, de Yucca is namelijk een van de gemakkelijkste kamerplanten qua verzorging. U kunt de kamerplant zowel op een lichte als donkere plek plaatsen, op beide plekken zal deze plant prima groeien. Water hoeft ook maar af en toe te worden toegediend, vooral in de winter kan deze plant gerust een paar weken zonder water. U kunt de Yucca eenvoudig online bestellen in de webshop van Fleur-direct.be voor de scherpste prijzen, naast deze kamerplant vindt u nog vele andere soorten in ons ruime assortiment. Zo hebben wij de mooiste groene kamerplanten en ook vindt u bij ons planten voor op het kantoor, deze zijn luchtzuiverend en uitstekend voor het verbeteren van de werkprestaties. Sierlijke orchideeën zijn ook niet te missen, deze zijn er in het wit, roze, oranje en paars.

Kamer- en kantoorplanten online kopen

Door onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u de kamer- en kantoorplanten gemakkelijk en snel online bestellen en deze veilig afrekenen. Het betalen van uw bestelling kan doormiddel van iDeal, Visa, MasterCard, Maestro en ook kunt u het achteraf betalen via AfterPay. Neem contact met ons op als u vragen heeft over uw bestelling, de levering of over een van onze producten. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte kamerplanten voor in uw woonkamer, op het kantoor of om als cadeau te geven aan een familielid, vriend of kennis. Bekijk nu snel ons ruime aanbod en bestel online de mooiste planten die direct van de beste kwekers komen. 

Lees meer