Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Housewarming

Groene housewarming cadeaus kopen bij Fleurdirect

Wanneer u naar een housewarming gaat dan is het natuurlijk belangrijk om een passend cadeau mee te geven. Het is goed om een leuke plant mee te nemen natuurlijk om het huis wat extra sfeer te geven. Eigenlijk kan iemand nooit genoeg planten in huis hebben. Toch? Tenzij u geen groene vingers hebt. Dan is het echter ook nog mogelijk om bij Fleurdirect kunststofplanten te kiezen.  Echter planten zijn vaak geliefder, ondanks dat de kunststofplanten steeds echter lijken. Uiteindelijk is het gelukkig mogelijk om voor iedereen een mooie groene woning te krijgen.

Volop keuze planten bij Fleurdirect

Fleurdirect heeft een ruime keuze aan mogelijkheden als het gaat om planten en mooie housewarming cadeaus. Het is slim om voor een van de vele verschillende planten te kiezen uit het assortiment van de online plantenshop. Graag geven we een kort overzicht van enkele mogelijkheden van groene planten. Het gaat bijvoorbeeld om een sinaasappelboom, een goudpalm,  een pannenkoekplant, bananenplant, vetplant of een citroenboom. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden te ontdekken in de online plantenshop.

Het mooiste van allemaal is, dat het helemaal af is te maken met een goede plantenpot. Het geheel is dan klaar. U hoeft er niets meer aan te doen. Een compleet cadeau van een mooie plant een prachtige pot. Natuurlijk is er nog veel meer om uit te kiezen en zijn er ook de mooiste orchideeën en terrasplanten. Het is mooi om alleen al door de online shop heen te gaan. Voor ieder budget is er wel een prachtige plant te vinden. Het is goed om te zien en te ontdekken wat er kan.

Een cadeau met hoge standaarden en een sterke service

Fleurdirect is een online webwinkel voor planten en alles wat hierbij hoort. Door de goede samenwerking met de kwekers is het mogelijk om de planten van kweker naar de eindgebruiker in maximaal twee dagen te leveren. Hierdoor blijven de planten maximaal goed.

Ook over het verzenden hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle planten worden namelijk goed verpakt verzonden. U kunt ze naar jezelf laten sturen en natuurlijk ook direct naar de verhuisde mensen. U hoeft de plant dan niet meer mee te nemen. U vindt het cadeau dan al in de woning van de housewarming staan!

Natuurlijk begrijpen we dat het soms moeilijk is om de juiste planten en potten te kiezen. Daarom zijn er ervaren medewerkers bij Fleurdirect welke u graag helpen om de juiste keuze te maken. Het is mogelijk om zo een mooie kamerplant met bijpassende pot te kiezen voor de housewarming party. U zult er zeker indruk mee maken. De bestellingen bij Fleurdirect worden goed verpakt. Op de doos ziet u al duidelijk hoe u hem het beste kunt openen. De bestellingen worden binnen twee dagen bezorgd. Het is belangrijk om dus niet helemaal last-minute een bestelling te doen. U zou dan beter kunnen kiezen voor een cadeaubon bij Fleurdirect. De ontvanger kan dan zelf een keuze maken welke kamerplant ze graag willen hebben. 

Lees meer