Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 5

Dracaena planten van goede kwaliteit | Fleurdirect.nl

De Dracaena is een afgeleide formele naam van het Oude Grieks woord ‘δράκαινα’ wat uit wordt gesproken als ‘Drakaina’, dit betekend vrouwelijke draak. De plant bestaat uit ongeveer 120 verschillende soorten bomen, struiken en planten en is onderdeel van de aspergefamilie. Er zijn verschillende varianten van de plant zoals de Dracaena draco (drakenbloedboom) en de Dracaena Braunii (Geluksbamboe). U kunt deze plant vinden in de natuur van Afrika en haar eilanden, slechts enkele andere soorten van deze plant komen voor in andere continenten zoals Zuid-Azië en Midden-Amerika. De kleinere varianten van de Dracaena zijn zeer geschikte kamerplanten doordat ze lucht in de kamer waarin ze geplaatst zijn filteren en ze zijn dan ook een van de beste planten op dit gebied volgens een studie van NASA. De plant is te herkennen aan zijn unieke puntige groene bladeren en zeer stevige stam.

 

Diverse hydrocultuurplanten eenvoudig online kopen

In het assortiment van Fleurdirect.nl zult u een ruim aanbod vinden aan Dracaena hydroplanten tegen zeer scherpe prijzen. Deze Dracaena’s kunnen verschillen in hoogtes van 35 centimeter tot 155 centimeter, ze zijn daarom geschikt voor zowel op het bureau in uw kantoor, op de keukentafel of op de grond in de woonkamer. Qua verzorging zijn deze planten een van de makkelijkste planten om te verzorgen, u hoeft ze slechts eens in de vier weken water te geven. De levensduur van deze planten is ontzettend lang dus u zult gegarandeerd erg lang van deze plant kunnen genieten. De hydrocultuurplanten van Fleurdirect.nl worden standaard met een watermeter en hydrokorrels geleverd zodat u hier zelf niet voor hoeft te zorgen.

 

Een breed assortiment aan kamer- en kantoorplanten

Naast ons ruime aanbod aan Dracaena planten kunt u ook allerlei andere soorten hydroplanten en kamerplanten in ons assortiment vinden. Zo kunt u uw huis of kantoor eenvoudig wat opfleuren en levendiger maken, zo hebben wij een ruim assortiment aan orchideeën, kunstplanten, Bonsaiboompjes en allerlei andere planten voor uw interieur. Wanneer u een plant bij ons hebt besteld dan worden deze meestal zonder pot geleverd, wees er daarom zeker van dat u een pot in huis hebt voor de bestelde plant of bestel deze erbij. In ons assortiment bieden wij een divers aanbod aan bloempotten aan in verschillende maten en kleuren. Deze potten zijn gemaakt van diverse materialen waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. U kunt al deze verschillende kamer- en kantoorplanten gemakkelijk online bestellen en veilig afrekenen. Heeft u vragen over een van onze planten of over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

 

Lees meer