Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Succulenten

Succulenten kopen bij Fleurdirect

Fleurdirect heeft een ruime keuze aan succulenten. Het zijn de ideale kamerplanten. Net als cactussen zijn het bijzonder sterke planten. succulenten vinden het niet erg om in de volle zon te staan en passen hierdoor perfect op de vensterbank. Fleurdirect heeft een breed aanbod van succulenten waar u uit kunt kiezen. Het gaat om de Rhipsalis, Peeromia en de Gasteria bijvoorbeeld. succulenten zijn een goede keuze met allemaal hun eigen kwaliteit. Sommige hebben dikke vlezige bladeren en anderen juist smalle en meer harige bladeren. Het is belangrijk om goed voor de succulenten te zorgen. Wanneer ze wat bruiner worden hebben ze wat meer aandacht nodig. In de regel heeft een vetplant weinig verzorging nodig. Het is belangrijk om de vetplant voldoende zon te geven. Zet de succulenten bij het raam waar ze de hele dag zon kunnen krijgen. De succulenten komen veel voor in woestijnen op de rotsen. Ze hebben niet veel water nodig. Vaak komt het water in een keer met een grote waterhoosbui uit de lucht. Het is goed om de heel plant onder te dompelen in het water. Laat ze dan even uitlekken en vervolgens de grond in een tot twee weken weer opdrogen. Het is belangrijk om de vetplant niet teveel of te weinig water te geven. Een keer in de week water geven in de zomer is voldoende. In de winter is twee keer per week genoeg.

De mooiste succulenten van Fleurdirect

Het is niet nodig om speciale potgrond te kopen. Geef ze een pot waar ze voldoende ruimte in hebben om nog te groeien. Bij Fleurdirect kunt u de succulenten compleet met pot en al aankopen. Het is mogelijk om de succulenten aan te schaffen met een pot. U ontvangt het dan als een compleet pakket in huis. Fleurdirect is een online plantenwinkel waar u de planten rechtstreeks van de teler in huis krijgt. U krijgt de plant goed ingepakt (met of zonder bloempot) in huis gestuurd. Hier kunt u er dan nog lang van genieten. Het is ook mogelijk om meerdere succulenten in een pot te plaatsen. Drie tot vier succulenten samen in een pot ziet er erg mooi uit. Het is mogelijk om de verschillende soorten succulenten te combineren om het er mooi uit te laten zien. succulenten hebben weinig voeding nodig en doen het goed op veel plekken in de woning. Af en toe wat water en je kunt er heel lang van genieten. 

Een breed aanbod succulenten

Het is mogelijk om een keuze te maken uit een van de vele succulenten of andere kamerplanten uit het ruime assortiment van Fleurdirect. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier een keuze uit kunt maken. Op onze site ziet u het hele aanbod. We begrijpen, dat er soms vragen zijn en helpen u graag. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag om de juiste keuze te maken. Het kan een vetplant zijn of een van onze andere mooie planten.

Lees meer