Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Varenpalm Cycas

Een Cycas kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

De Varenpalm of Cycas kopen bij Fleurdirect

Een mooie varenpalm zorgt voor een tropische sfeer in uw woning of op uw kantoor. Het is en zeer sterke en stevige kamerplant. Het is mooi om te zien hoe ieder jaar de nieuwe veren uit de plant komen. Het is belangrijk om de plant niet teveel water te geven. In de winter is een keer in de tien dagen een goede oplossing. In de zomer moet je de plant wat meer water geven. Een keer per week is dan goed. De plant doet het goed in de zon en bij veel licht. Het is belangrijk om de varenpalm niet in de directe zon te zetten. Het is een plant welke veel zon nodig heeft, maar geen direct zonlicht. De varenpalm kan een meter hoog worden. Hij is altijd groen. Hij bloeit nooit.

De topkwaliteit varenpalm Cycas verzorgen

De Cycas is een plant uit de Cycadales familie. Fleurdirect heeft de planten altijd voorradig en levert ze rechtstreeks van de kweker aan de eindklant. U krijgt de plant van de kweker binnen twee dagen in huis. In maximaal twee dagen heeft u de plant in huis. De plant wordt goed verzorgd tot het moment van verzending. Daarna wordt de plant zorgvuldig verpakt verstuurd naar uw woning of uw kantoor. Hier kunt u er dan vele jaren lang van genieten. De varenpalm heeft niet veel water nodig. De wortels zijn op zichzelf erg gevoelig. Hierom moet je ze niet teveel water geven. In de winter is het niet erg om de plant tien tot veertien dagen geen water te geven. Geef water wanneer de grond droog aanvoelt. De hoeveelheid water is afhankelijk van de temperatuur, hoe groot de varen is en ook de hoeveelheid lichtintensiteit. Zorg, dat er geen water onderin de pot blijft staan. De varenpalm heeft vier uur direct zonlicht per dag nodig. Het is goed om de plant daarom in de buurt van het raam te zetten. Het is belangrijk om de grotere en te lange bladeren bij te snoeien. In de lente kun je de varenpalm ook naar buiten zetten. Het is beter om het niet in de directe zon te plaatsen. Bij Fleurdirect is het mogelijk om de varenpalm compleet en opgemaakt met pot te bestellen. U ontvangt dan in huis een varenpalm als complete set thuisgestuurd. Het is prettig om zo de plant uit te pakken en dan op de juiste plek te plaatsen. Het is goed om de plant een keer in de twee tot drie jaar te verpoten. Kies dan voor een pot welke een vijfde groter is dan de huidige pot. Kies ervoor om wat hydrokorrels op de bodem te doen. Het voorkomt om de wortels te laten rotten. Ook zal de grond beter draineren.

De Cycas eenvoudig online kopen

Op zoek naar deze kamerplant, dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. Bij ons vindt u vooral de bekendste versie van deze plant, de Cycas revoluta is te verkrijgen in een kleiner formaat maar ook in een wat groter formaat. Deze kamerplant kan erg lang meegaan, maar dan moet deze natuurlijk wel goed worden verzorgd. De Cycas heeft maar weinig water nodig, laat eerst de grond uitdrogen voordat u weer water toedient. In de zomermaanden heeft deze plant iets meer water nodig, maar in de winter kunt u gerust om de 6 weken de kamerplant water geven. Wilt u genieten van al die jaren dat deze plant mee kan gaan, dan is het ook belangrijk om er rekening mee te houden waar u de Cycas neerzet. Een mooie plek voor deze kamerplant is niet direct in het zonlicht, maar wel op een lichte plaats, pas hier in het begin wel mee op, laat de plant rustig aan het licht wennen.  
 

Groene kamerplanten en meer in ons ruime assortiment

Naast de welbekende Cycas hebben wij natuurlijk ook nog andere groene kamerplanten in ons assortiment. U kunt een keuze maken uit de cactus, aloë vera plant, ficus en verschillende soorten palmen. Dan hebben we ook nog andere kamerplanten en ook vindt u luchtzuiverende planten die perfect op het kantoor kunnen staan om zo de ruimte lekker fris te houden. U kunt de planten eenvoudig online bestellen en veilig betalen, dit kan doormiddel van iDeal, MasterCard, Visa, Meastro en AfterPay. Neem snel een kijkje op onze webshop en kies de mooiste kamerplanten die het beste bij u passen! 

Mooie varenpalm snel thuis geleverd

Fleurdirect is een online plantenshop waar kwaliteit het belangrijkste is. Hierom worden de planten ook rechtstreeks vanaf de kweker naar de klant gebracht. Het is mogelijk om samen met een van de ervaren medewerkers van Fleurdirect hier een passende pot bij te kiezen. Ze kunnen u ook adviseren bij een mogelijke andere kamerplant met of zonder pot! 

Lees meer