Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Houten bloempotten

Houten bloempotten

Houten bloempotten, wat brengen die een hoop sfeer in uw woning, op het terras of in de tuin. Door de natuurlijke uitstraling, passen ze overal. Houten bloempotten kunnen gemaakt zijn van bananenblad, van steigerhout, van zacht materiaal als cemani wood, wat lijkt op kurk of u kunt gaan voor een keramieken pot, die ontzettend op een houten bloempot lijkt. Bekijk het volledige assortiment op deze pagina.

Kleine en grote houten bloempotten

Houten bloempotten zijn er in klein en in groot. Een schattig plantje op uw kast, of een grote bloempot als eyecatcher in de hal of woonkamer, het is allemaal mogelijk. Wij bieden een breed assortiment aan in houten bloempotten. Houten bloempotten vindt u op deze pagina van 20 tot 90 cm hoog en met een diameter van 20 tot 60 cm. Deze bloempotten zijn in allerlei vormen te krijgen: van rond tot vierkant en hoog en langwerpig, tot een rechthoek. Wat past bij uw interieur?

Houten bloempotten buiten en binnen

Per bloempot kan het verschillen of het bestand is tegen weersomstandigheden buiten of dat u de pot beter binnen kunt neerzetten. Keramieken potten met een houten look kunnen zeker buiten staan. Bloempotten van echt hout verslijten snel door natte weersomstandigheden. Als u ze buiten wilt zetten, doe dit dan onder een overkapping en op terras. Zet u het neer op het gras, dan kan hout sneller rotten. U kunt houten plantenbakken ook beschermen met een lak voor buiten. Binnen kunnen alle houten bloempotten prima staan. De meeste potten hebben een inzet pot, zodat de houten bloempot compleet waterdicht is. U kunt deze ook bij ons mee bestellen. In de omschrijving van de bloempot staat vaak of deze voor binnen of buiten geschikt. Heeft u verder nog vragen over een pot die wij aanbieden in onze webshop, vraag dan onze klantenservice om hulp! We staan u graag te woord.

Houten bloempot op laten maken door Fleurdirect

Heeft u een houten bloempot in onze webshop gevonden? En misschien ook wel een prachtige plant? Laat de bloempot dan door ons opmaken. Wij verzorgen gratis de pot met aarde en de plant erin, zodat u er thuis gelijk van kunt genieten. Wilt u ook hydrokorrels in de plantenbak, dan vragen we wel ween kleine vergoeding voor de opmaakservice. Kijk op de pagina ‘plant en pot opmaakservice’, voor meer informatie over het opmaken van bloempotten.

Koop uw houten bloempot op Fleurdirect.nl

Heeft u een mooie houten bloempot gevonden op onze website? Bestel die dan en profiteer van onze services! Bestelt u boven de €45,-, dan leveren wij uw bestelling gratis. Binnen één a twee werkdagen leveren wij uw bloempot en eventuele plant persoonlijk aan huis, zodat u er optimaal van kunt genieten. U ontvangt bij de bevestiging van de bestelling een track & trace code via Postnl, waarmee u de bestelling precies kunt volgen. Is de houten bloempot thuis niet helemaal wat u verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Dit kunnen wij helaas niet met de plant doen, als het een levende plant betreft. Heeft u nog vragen? Stel deze dan via [email protected], chat via onze website of bel naar 010-7602700.

Lees meer