Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Pannenkoekplant

Pannenkoekplant

Een kamerplant die we terugzien in veel interieurs, dat is een pannenkoekplant. Deze plant was al populair in de jaren 70, waarna deze eventjes uit de schijnwerpers is gebleven. Inmiddels is de pannenkoekplant weer helemaal terug van weggeweest. Niet zo gek, want de plant is niet alleen hartstikke mooi, het is ook nog eens een plant die u makkelijk kunt onderhouden en het heeft een luchtzuiverende werking. Alleen maar voordelen dus!

Een pannenkoekplant verzorgen

Het verzorgen van een pannenkoekplant is niet moeilijk, want hij heeft weinig verzorging nodig. We raden u aan om de plant in het licht te zetten. Let er wel op dat deze niet in de volle zon staat. Om zo lang mogelijk plezier te beleven van de plant, adviseren wij u om de plant wekelijks wat water te geven en maandelijks te voeden met voeding voor vetplanten.

Diverse soorten

Smaken verschillen, dat weten wij bij Fleur-direct.be maar al te goed. Om deze reden bieden wij verschillende soorten pannenkoekplanten aan die u kunt bestellen in onze webshop. Kiest u voor een Pilea pannenkoekplant of een Pilea pannenkoekhangplant? De keuze is aan u. Waar u ook voor kiest, de planten die wij aanbieden komen van de beste kwekers en begeven zich in een topconditie.

Pannenkoekplant kopen

Bij ons vindt u de mooiste pannenkoekplanten die u eenvoudig online kunt bestellen. We hebben pannenkoekplanten in diverse uitvoeringen en groottes. Lees altijd goed de beschrijvingen die bij de plant staat aangegeven om zo te ontdekken wat de specificaties zijn van een plant. Maak gebruik van de handige filteropties en u vindt zo een pannenkoekplant die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u bij het maken van een juiste keuze op het gebied van het kopen van pannenkoekplanten en andere soorten kamerplanten. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want zo kunt u nog op korte termijn genieten van uw nieuwe aanwinst in uw woonkamer of op kantoor.

Lees meer