Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Verzorging

Vindt hier uw verzorgingsproducten voor kamerplanten en bestel online bij fleur-direct.be.
Pagina 1 van 4

Planten verzorgingsproducten online kopen

Als u kamerplanten heeft gekocht is het bijna van zelfsprekend dat u de plant water geeft, anders gaat de plant dood. De hoeveelheid water verschilt per kamerplant. Maar naast het water geven van de planten zijn er ook nog speciale verzorgingsproducten die uw plant langer mooi en in leven houden. Uiteindelijk wilt u uw plant zo lang mogelijk mooi en levend houden en dit kan vaak niet alleen met het water geven aan de planten. Daarom zijn er planten verzorgingsproducten ontwikkeld om extra verzorging te bieden aan de kamerplanten. Denk hierbij aan handige accessoires en stoffen die de planten kunnen helpen. Wij van Fleurdirect.nl hebben een ruim assortiment van deze handige planten verzorgingsproducten. Neem gerust een kijkje in ons brede aanbod en bestel de beste verzorgingsartikelen voor uw kamerplanten online.

 

Ruim assortiment aan verzorgingsproducten bij Fleurdirect.nl

In ons verzorgingsassortiment vindt u verschillende soorten producten en accessoires die u helpe met de verzorging van uw kamerplant. Zo hebben wij bijvoorbeeld handige vochtigheidsmeters, die de vochtigheid van de grond aangeven. De meeste planten gaan dood door te veel water. Het water blijft dan bijvoorbeeld onderin de pot staan, waardoor de wortels gaan rotten. De vochtigheidsmeter geeft eenvoudig en duidelijk aan of uw plant water nodig heeft. Plaats de meter zo diep mogelijk in de grondkluit van de pot, direct naast de stam. Geef uw plant dan op een normale manier water, wanneer het vocht begint te dalen zal de vochtigheidsmeter een blauwe kleur aangeven. Ook vindt u in ons assortiment verschillende soorten voeding die ervoor zorgen dat de planten de juiste voeding krijgen en dat de bladgroei wordt gestimuleerd. Deze plantenvoeding hebben we voor verschillende plantensoorten. Wij hebben nog veel meer handige accessoires die het leven van uw planten wat makkelijker maken. Zoals een plantenspuit, waarmee u de bladeren van planten vochtig kan houden.

 

De beste verzorging voor uw kamerplanten vindt u hier

Deze verzorgingsproducten zijn niet van levensbelang voor de planten, maar zijn zeker een aanrader. De planten blijven door al de verzorgingsproducten langer mooi en in leven. U kunt al uw verzorgingsproducten voor uw kamerplanten bestellen bij Fleurdirect.nl. Wij van Fleurdirect.nl hebben een standaard levertijd van 1-2 werkdagen. Bij een bestelling van €45,- of meer worden de producten gratis bezorgd. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt er €4,95 in rekening gebracht voor de verzending. Er is hierbij geen verschil tussen bezorgingen door onze eigen bezorgdienst of een bezorging door PostNL. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd een mail sturen, die wij in 24 uur proberen te beantwoorden. Als u liever iemand over de telefoon wilt spreken kan dat ook, dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur - 18.00 uur.

Lees meer