Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstakken kopen

Pagina 1 van 4

Kunsttakken als decoratie

Kunsttakken, u houdt er van of u weet (nog) niet wat u er mee moet. Deze takken zijn super veelzijdig wat het juist leuk maakt om ze overal mee te kunnen decoreren. Ze zijn leuk in ieders interieur. En ze zijn uiteraard, net als alle kunstplanten, zeer onderhoudsvriendelijk. Een stofdoek eroverheen en u heeft weer kunsttakken als nieuw. Bekijk het volledige assortiment in kunsttakken op deze pagina.

Decoreren met kunsttakken

Kunsttakken met besjes, bloesems, bloemen, bladeren, blaadjes, gekleurde takken of takken met de gekste vormen. We hebben het allemaal in ons assortiment. Deze veelzijdigheid maakt kunsttakken juist ontzettend leuk om mee te decoreren. U kunt meerdere kunsttakken combineren, maar u kunt ook een boeket maken met kunstbloemen. Heeft u een ‘kale’ kunsttak, bijvoorbeeld de DecoWood takken, dan kunt u er met Pasen paaseitjes in hangen of decoratiekipjes, met de Kerst mooie kerstballen of slingers. Kunsttakken staan ook leuk op een mooie schaal op tafel. Bijvoorbeeld de Monstera kunsttak of de kunstvaren zijn erg leuk te decoreren op een grote schaal samen met wat waxinelichthouders en flesjes.

Kunsttakken in vaas

Kunsttakken kunt u mooi kwijt in een vaas. Kiest u voor een lange smalle vaas? Dan kunt u een paar takken samenstellen en misschien wat decoratiezand onderin als de takken van onderaan niet zo speciaal zijn. Wat ook een trend is die we veel zien, is een grote vaas met maar een kleine opening, hierin doet u 1, 2 of 3 takken in van hetzelfde soort. Kies dan een eyecatcher uit, zodat het ook echt opvalt en het een statement is in uw interieur. De Magnolia kunsttak leent hier zich bijvoorbeeld uitstekend voor. En u haalt gelijk de lente in huis!

Kunsttakken voor herfst, winter, lente en zomer

Kunsttakken zijn er voor de herfst, winter, de lente en de zomer. U hoeft namelijk helemaal geen rekening te houden met of een kunsttak te veel in de zon staat, te veel in de schaduw en hoe het verzorgd moet worden. Ook heeft u geen problemen met temperatuurschommelingen of een vochtige of droge lucht. Daardoor zijn kunsttakken leuk voor door heel het huis: in de badkamer, op de overloop, in de hal, in de keuken, zelfs boven de afzuigkap en in de woonkamer. Ook in de vensterbank waar hele dagen zon op staat en waar de verwarming zit, kan een kunsttak prima staan.

Kunsttakken van goede kwaliteit bestellen

Kunsttakken die niet op plastic staven lijken? Die bestelt u bij Fleurdirect. Wij leveren alleen kunstplanten en planten van goede kwaliteit. De kunsttakken en kunstplanten die wij leveren, zijn haast niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zijn ze stevig en zijn ze zo gemaakt, dat ze niet snel verkleuren. Daardoor kunnen ze prima op een zonnige plek blijven staan. Plaats de gewenste kunsttak in uw winkelmandje, laat uw gegevens achter en wij bezorgen binnen 1 à 2 dagen uw bestelling tot aan uw deur. Kunsttakken en kunstplanten kunt u binnen 14 dagen gratis retourneren. Heeft u nog vragen over kunsttakken of over Fleurdirect? Onze specialisten staan u graag te woord!

Lees meer