Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Siergrind Siergrind
7mm
14mm
13,95
11,53
Siergrind Siergrind
30mm
60mm
34,95
28,88
Siergrind Siergrind
10mm
40mm
14,95
12,36
Siergrind Siergrind
30mm
60mm
99,95
82,60
Siergrind Siergrind
8mm
12mm
24,95
20,62

Siergrind

Bent u op zoek naar een manier om uw bloemenpot wat op te leuken, of de vaas met (kunst)bloemen minder leeg te laten lijken? Dan is siergrind misschien wel een optie voor u. In onze webshop bieden we verschillende soorten siergrind in verschillende kleuren. Pas dit aan op interieur of op de bloempot en u heeft een perfect gestijlde plantenbak, bloemenpot of vaas. Bekijk het volledige assortiment siergrind op deze pagina.

Soorten siergrind

Zoals u in ons aanbod ziet, zijn er verschillende soorten siergrind. Van gepolijste natuursteen, tot natuursteen, Van 7 mm lang tot 30 mm en van 14 mm tot 60 mm doorsnee. Houdt u van grove stenen of van hele fijne steentjes? Van kiezels of van split? Naar welke kleur gaat uw voorkeur? Zwart, wit of antraciet?

Siergrind als toplaag van planten

Gebruik siergrind als toplaag van planten. Siergrind voegt niets toe aan de verzorging van uw planten, maar wel aan de decoratie. In plaats van dat u op zwarte aarde kijkt, kijkt u op decoratieve siergrind. Het oog wil ook wat! Alle siergrind die wij aanbieden zijn gebroken natuurstenen, die waterdoorlatend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn dat het siergrind de wateropname van uw plant beperkt.

Voor binnen en buiten

Siergrind is gemaakt van steen en is daarom ook super goed voor buiten te gebruiken. Heeft u een veranda met mooie bloempotten, decoreer de toplaag dan met siergrind. Heeft u een border met planten of een grote plantenbak voor buiten, decoreer dan ook de toplaag met siergrind. Ook buiten helpt siergrind niets wat betreft de verzorging van de planten, maar het maskeert wel beginnend onkruid. Onkruid kruipt er op een gegeven moment wel tussen.

Siergrind retourneren

Heeft u siergrind bij Fleurdirect bestelt, dan heeft u die binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Blijkt het thuis toch niet helemaal de kleur te hebben die u wenste, of weet u niet zo goed wat en hoe u moet decoreren met siergrind? De eerste stap die u kunt ondernemen is ons Whatsappen met uw interieurfoto of een foto van de vaas of bloempot die u wilde decoreren met siergrind en uw vraag bij de foto. Onze stylisten denken graag met u mee en geven passend interieuradvies. Is ook dat niet helemaal iets voor u, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dus tot twee weken siergrind gratis retourneren.

Siergrind kopen bij Fleurdirect.nl

Siergrind bestelt u gemakkelijk bij ons, door het gewenste product in uw winkelmandje te plaatsen. Vervolgens laat u uw gegevens achter en geeft u de gewenste betaalmogelijkheid aan on door. Wij verzorgen vervolgens de verzending. Het pakket kunt u via de Postnl track & trace code volgen. U kunt zelf het moment van levering kiezen. Heeft u nog vragen over ons aanbod in siergrind, dan kunt u onze klantenservice benaderen. Elke werkdag zijn we bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur via 010-760 2700 of [email protected]. We staan u graag te woord!

Lees meer