Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Watergeefsystemen

Jouw watergeefsysteem kopen? ✓ kies je eigen bezorgdatum ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Watermeter Watermeter
27cm
19,95
16,49
Inzethoes Inzethoes
48cm
40cm
13,95
13,95
Inzethoes Inzethoes
15 cm
15 cm
5,95
5,95
Quench Gieter Quench Gieter
26 cm
25 cm
64,95
53,68
Inzethoes Inzethoes
16 cm
21 cm
7,95
7,95
Inzethoes Inzethoes
16 cm
25 cm
8,95
8,95
Inzethoes Inzethoes
22cm
30 cm
9,95
9,95
Inzethoes Inzethoes
25 cm
35 cm
12,95
12,95
Inzethoes Inzethoes
30 cm
40 cm
13,95
13,95
Inzethoes Inzethoes
35 cm
45 cm
15,95
15,95
Inzethoes Inzethoes
38 cm
50 cm
19,95
19,95
Inzethoes Inzethoes
40 cm
55 cm
24,95
24,95
Inzethoes Inzethoes
45 cm
60 cm
27,95
27,95
Inzethoes Inzethoes
45cm
70 cm
34,95
34,95
Pagina 1 van 2

Planten watergeven met watergeefsysteem | Fleurdirect.nl

Een kamerplant kan enorm veel toegevoegde waarde hebben voor het uiterlijk van uw interieur. Een kamerplant kan zorgen dat het interieur een huiselijke sfeer krijgt, maar dit is alleen als de plant gezond en goed behouden is. Wij bij Fleurdirect vinden dat planten water geven essentieel is voor uw plant om het in een gezonde staat te houden. Maar dit is vaak moeilijk omdat u nooit precies weet hoeveel water een plant precies nodig heeft. Ook is het moeilijk om te weten of er nog veel water in de bloempot zit. Met een watergeefsysteem kunt u uw plant tot op de druppel een precieze hoeveelheid water geven, maar dit verzekerd niet de levensduur van uw plant. Met de hulpmiddelen bij uw watergeefsysteem van Fleurdirect kunt u de levensduur van uw plant wél verzekeren.

Handige verzorgingshulpmiddelen, zoals de watergeefsystemen

Om uw kamerplanten in topconditie te houden bieden wij bij Fleurdirect een watermeter aan. De watermeter zorgt ervoor dat de plant precies genoeg water krijgt. Om de plant te verzekeren voor topconditie kunt u een vochtigheidsmeter bij Fleurdirect bestellen. Veel planten kunnen dood gaan omdat ze te veel water krijgen. Dit kan komen omdat er nog veel water in de pot zit. Bij veel potten bij Fleurdirect is het moeilijk te zien hoeveel vocht er nog in de pot zit, vooral als de pot een sierpot is met uw watergeefsysteem. Met de vochtigheidsmeter kunt u gemakkelijk meten hoeveel vocht er nog in de bloempot zitten. De vochtigheidsmeters zijn verkrijgbaar in 16cm en 26cm bij Fleurdirect.

Natuurlijk willen we niet dat de plant uw vloer of terras of andere plekken beschadigt. Hiervoor heeft Fleurdirect de inzethoezen. Deze hoezen kunt u in uw bloempot doen zodat het water voor de plant niet doorlekt. Als u een bloempot van aardewerk heeft of wilt bestellen bij Fleurdirect, raden wij u zeker aan om een inzethoes te bestellen. Bij aardewerk potten voorkomt de inzethoes dat de buitenkant van de pot uitslaat. Bij Fleurdirect zijn alle Terracotta potten gemaakt van aardewerk. De inzethoezen zijn verkrijgbaar bij Fleurdirect.nl in een rond formaat en in een vierkant formaat.

Om uw plant goed te laten groeien raden wij u aan om hydrokorrels te bestellen bij Fleurdirect.nl. De korrels geven de wortels ook een goede houvast. De hydrokorrels zorgen ervoor dat het extra water wordt opgeslagen in de korrels die de wortels later weer kunnen opnemen. Dit maakt de verzorging van uw planten een stuk makkelijker, vooral als u werkt met watersystemen. Als alternatief kunt u kiezen voor vulkastrat. Wij bij Fleurdirect raden dit aan bij kamerplanten. Door de hoge buffercapaciteit kan vulkastrat veel water opnemen. In combinatie met de vorige producten van Fleurdirect die wij hebben genoemd werken hydrokorrels en vulkastrat heel goed en maakt het verzorgen van uw planten een stuk makkelijker. Hierdoor kan uw watersysteem ook optimaal functioneren.

Watergeefsysteem online bestellen bij Fleurdirect.nl

Alle genoemde hulpmiddelen voor het verzorgen van uw plant zijn gemakkelijk te bestellen bij Fleurdirect. Wij bieden de beste prijzen aan zodat uw plantenverzorging betaalbaar blijft en uw planten een lange levensduur hebben. Als u geïnteresseerd bent het diverse aanbod van Fleurdirect zoals bloempotten of kamerplanten, kunt u altijd ons aanbod bekijken op de Fleurdirect website. Wij bieden veel verschillende producten aan bij iedere categorie. Deze producten kunt u gerust bestellen en worden binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. Als u enige problemen heeft kunt u Fleurdirect contacteren op de service pagina van Fleurdirect.nl.

Lees meer