Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstgras

Pagina 1 van 2

Kunstgras | Fleur-direct.be

Bij kunstgras wordt vaak gelijk gedacht aan de grasmatten die u kunt uitrollen en het net lijkt alsof u echt gras in de tuin hebt liggen. Deze kunstgrasmatten worden vaak gebruikt bij voetbalvelden, maar deze zijn ook steeds vaker te zien bij mensen in de tuin. Het kunstgras wat u in de webshop van Fleur-direct.be vindt, is toch iets anders dan de kunstgrasmatten die we veelal zien hier in Nederland. Gras heeft namelijk meerdere soorten onder zich, zo kunt u een grasachtige plant herkennen aan de dunne, puntige groene bladeren. Het zijn meer een soort sprieten, maar toch verschillen deze grasachtige planten van elkaar. De ene heeft een hele felle kleur groen en de andere is iets meer geel gemengd met lichtbruin.

 

Kunstgras is erg gemakkelijk om in huis te hebben, u hoeft het niet te onderhouden en kan er jarenlang blijven staan. Ook kan het kunstgras van Fleur-direct.be prima buiten staan, zo kunt u eenvoudig uw tuin wat groen geven zonder er veel voor te hoeven doen. Een perfecte uitkomst voor de mensen die geen groene vingers hebben, het enige wat misschien af en toe moet gebeuren is het afstoffen van deze nepplant.

 

Diverse kunstgras soorten online kopen

Er zijn verschillende grassoorten, deze kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop van Fleur-direct.be. Doordat het kunstgras is, zijn deze planten makkelijk in het onderhoud en hoeft u er maar weinig mee te doen. Het fleurt uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer binnen no-time op. Doordat het een nepplant is kan deze op iedere plek staan en hoeft er geen rekening worden gehouden met de leefomstandigheden, zo kan het kunstgras op een vochtige plek staan, maar deze kan het ook prima volhouden op een droge plek. Ook in de zon kunnen de nepplanten van Fleur-direct.be jaren lang vertoeven, doordat ze Uv-bestendig zijn verkleuren ze niet en behouden ze de mooie kleuren en de goede kwaliteit.

 

Ruim assortiment aan kunstplanten

Naast diverse kunstgras soorten, zoals de vossenstaart, grasui en de yucca hebben we ook nog een ruim aanbod aan andere kunstplanten. Zo hebben we onder andere mooie grote kunstplanten die perfect zijn voor een kale plek in het interieur, in de tuin of voor op het terras. Daarnaast hebben we ook kunstbloemen die diverse kleuren bevatten en daardoor een ruimte gelijk opvrolijken. Heeft u vragen over een van onze kunstplanten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze kunstplanten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en daardoor kunnen ze lang mee gaan. Naast onze verschillende types kunstplanten heeft u ook nog een ruime keuze uit verschillende echte kamer- en kantoorplanten voor de scherpste prijzen.

Lees meer