Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bestrijdingsmiddelen

Bestrijdingsmiddelen

Heeft u last van ongewenste diertjes in uw planten? Gaan uw planten om de haverklap hangen, kapot of ziet u een waas over de bladeren heen? Dan zijn uw planten aangetast. De planten zijn minder gezond en net als mensen, zijn we dan wat slapjes. Gelukkig kunnen planten opknappen door het gebruik van de juiste voeding, op de juiste manier water geven en met behulp van bestrijdingsmiddelen. Bekijk het aanbod bestrijdingsmiddelen op deze pagina.

Verzorging planten

Planten moeten verzorgd worden. Denkt u aan genoeg water geven, genoeg licht of juist meer schaduw, temperatuur waar de plant wel of niet tegen kan, maar ook de soort bak: kan er te veel aan water uit weglopen, of blijft dat water in de aarde, zonder dat het opgenomen wordt door de plant? Het verzorgen van planten kan nog best lastig zijn, aangezien iedere plant weer een eigen gebruiksaanwijzing heeft. Om planten mooi te houden, moet u rekening houden met het volgende:

  • De standplaats;
  • De grootte van de pot ten opzichte van de plant;
  • De watertoevoer of hoe het te veel aan water weg kan lopen;
  • Heeft de plant speciale voeding nodig naast water?
  • De juiste potgrond.

Planten mooi houden

Planten kunnen nog wel eens dof worden. Dit kan komen door het neerdwarrelende stof dat op de bladeren blijft liggen. U kunt dan de bladeren met een vochtige doek afnemen. Doe dit heel voorzichtig om bladeren niet te beschadigen. Doffe bladeren kunnen ook wijzen op dat de plant tijdelijk minder vitaal is. Spray er dan met water over. Of gebruik onze bladglans sprays. Door dit middel op de bladeren te spuiten, wordt de plant zichtbaar vitaler en krijgt het blad extra groene glans. Dit kan wel tot 1 à 2 keer per week, het gehele jaar door. Zorg er wel voor dat u deze spray niet op de bloemen spuit.

Spray tegen insecten op planten

Insecten zijn nooit leuk. Rouwvliegjes, bladluis, schildluis, dopluis, wolluis, trips, spint of de witte vlieg, ze zijn allemaal heel klein, maar wel heel vervelend. Ten eerste tasten ze uw planten aan en ten tweede zijn rondvliegende beestjes niet fijn in de leefomgeving. Om deze beestjes te bestrijden, bieden we een 100% natuurlijke insectenspray, die mogelijk is op alle planten voor binnen én buiten. U sprayt gemakkelijk op alle aangetaste bladeren, van onder en van boven. Ook op knoppen kan dit gesprayd worden, maar niet op openstaande bloemen of planten in de volle zon. Doordat het 100% natuurlijk is, is het ook veilig te gebruiken voor moestuinplanten.

Vragen over verzorgings- en bestrijdingsmiddelen?

Heeft u nog vragen over één van onze producten voor de verzorging van planten of ter bestrijding van insecten? Onze klantenservice weet wel raad met de bestrijdingsmiddelen uit ons assortiment. Elke dag kunt u ze bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur per mail, telefoon of via het contactformulier op deze site.

Lees meer