Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Zamioculcas

Unieke Zamioculcas Zamiifolia van Fleurdirect.nl

De Zamioculcas is een plantengeslacht dat binnen de Araceae familie behoort, de plant komt oorspronkelijk voor in de tropische landen van Afrika zoals Kenia en Zuid-Afrika. De plant staat bekend onder verschillende namen zoals de Zanzibar Edelsteen, Zuzuplant en Smaragdenpalm. De plant stond op een gegeven moment bijna op uitsterven door de moeilijke leefomstandigheden die zij moesten doorstaan in deze landen rond de jaren ’90. Verschillende Nederlandse kwekerijen hebben daarom rond 1996 deze plant op grote schaal gekweekt en gezorgd voor de voorplanting hiervan. Dat is ook één van de belangrijkste redenen dat wij vandaag de dag kunnen genieten van deze prachtige kamerplant. Bij Fleurdirect.nl kunt u de Zamioculcas als hydrocultuur plant bestellen, zo heeft deze plant maar weinig verzorging nodig en is de onderhoud erg eenvoudig.

 

Online de Zamioculcas hydroplant kopen en thuis laten leveren

In de webshop van Fleurdirect.nl zult u een divers aanbod aan Zamioculcas Zamiifolia vinden, deze hydroplanten zijn door hun natuurlijke ontwikkeling ontzettend makkelijk te onderhouden. Ze hebben namelijk erg weinig water en verzorging nodig om vervolgens een lange tijd goed te blijven. De Zamioculcas die u in ons assortiment vindt varieert qua hoogtes van 50 centimeter tot en met 70 centimeter, hierdoor zijn ze eenvoudig op een bureau of op een bijzettafeltje neer te zetten zonder dat hij het plafond of dergelijke raakt. Naast deze hydroplanten bevat ons ruime assortiment ook een breed aanbod aan andere hydroplanten die dezelfde verzorging en waterhoeveelheid nodig hebben. Wij leveren deze hydroplanten zo voorzichtig mogelijk inclusief hydrokorrels en een watermeter, zodat u er zeker van bent dat de planten de perfecte verzorging ontvangen.

 

Meteen genieten van uw kamer- of kantoorplant

Wanneer u een plant besteld hebt uit het assortiment van Fleurdirect.nl dan krijgt u hierbij de optie weergegeven om een bijpassende bloempot te halen. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van deze optie en u besteld een bijpassende bloempot bij de plant, dan zorgen wij van Fleurdirect.nl dat deze al direct op de juiste manier gepoot wordt in de bak. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen vieze vingers krijgen en dat u, wanneer de plant geleverd is, meteen ervan kunt genieten. Door middel van onze webshop kunt u eenvoudig al uw gewenste planten online bestellen en veilig afrekenen, deze planten worden dan zo zorgvuldig mogelijk ingepakt zodat wij deze in topconditie bij u thuis kunnen leveren.

Lees meer