Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

De dwergpalm online bestellen bij Fleurdirect

De dwergpalm kent ook de naam Chamaerops Humilis. De dwergpalm klinkt natuurlijk een stuk leuker. Het is een kleine en compacte palmboom welke tientallen jaren kan groeien. In ons klimaat kan de dwergpalm drie tot vier meter hoog worden. Het is dan geen dwerg meer te noemen. Tot het zover is, is het echter ook een geweldige kamerplant of een mooie plant voor op het balkon of het terras. He is belangrijk dat de plant goed gedraineerd wordt. Hydrokorrels onderin de bloempot is daarom ook aan te raden. De zijwand van de bloempot dient u met noppenfolie te bekleden aan de binnenkant. Tenminste wanneer u de plant buiten neerzet. Binnen is dit niet nodig. Het is trouwens geen plant om bij harde vorst buiten te laten staan.

Een geweldige kamerplant: de dwergpalm

We kunnen simpelweg zeggen, dat het een zeer goede kamerplant is. Het zorgt voor veel groen, heeft relatief weinig aandacht nodig en kan tegen een stootje. Hiermee is het niet alleen een mooie plant voor in de woonkamer of hal, maar ook voor op kantoor. We gaven al aan, dat het ook een ware aanwinst is op een terras of balkon. Bij Fleurdirect kunt u uw eigen dwergpalm bestellen. Wij zullen hem binnen maximaal twee dagen bij u bezorgen. U kunt er dan zelf volop van gaan genieten. Bezoek onze online plantenshop om de juiste dwergpalm te kiezen. Wanneer u optimaal wilt genieten van de dwergpalm dan is het belangrijk om hem in de lente en de zomer wat bij te mesten. Als de bladeren bruin worden dan kunt u ze afknippen. Wilt u de dwergpalm laten groeien dan is het slim om de bloemen te verwijderen. De plant zal dan geen energie verliezen aan het tot bloei laten komen van de bloemen. Het is mogelijk om een exotische teint in huis te halen met de aanschaf van een dwergpalm. De dwergpalm heeft relatief weinig verzorging nodig en daarmee een zeer plezierige plant.

Dwergpalm met een mooie pot van Fleurdirect

Fleurdirect zorgt voor een maximale zorg voor al haar soorten kamerplanten en dus ook voor de dwergpalm door ze pas na de bestelling in te pakken en te verzenden. De dwergpalm krijgt de optimale zorg tot hij gekocht wordt bij de teler. Vanaf de teler of kweker gaat de kamerplant rechtstreeks naar u toe. Het is zo mogelijk om de kwaliteit te waarborgen. Hierna kunt u nog vele jaren van de plant genieten. Wilt u de dwergpalm graag in een mooie bijpassende pot kopen? Bij Fleurdirect is dit mogelijk. Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen om de juiste pot te kiezen. Vervolgens zullen ze de dwergpalm in de pot planten met de juiste voedingsstoffen en op de juiste manier. Ook hier staat kwaliteit weer centraal. Vervolgens wordt het goed en stevig verpakt, zodat de dwergpalm de reis samen met de pot goed aflegt naar haar eindbestemming. Zo komt de plant op de best mogelijke manier aan bij uw voordeur, kantoor of bij een van onze andere klanten.

Lees meer