Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 3

De mooiste ficus hydroplant vindt u bij Fleurdirect.nl

Ficus is de naam van een plant dat uit 850 verschillende soorten bomen, struiken en klimplanten bestaan, deze planten behoren allemaal tot de moerbeifamilie en staan ook wel bekend onder de naam Vijg. Een paar soorten van deze planten komen voor in de gebieden met een warm gematigd klimaat, maar over het algemeen zult u deze planten in tropische gebieden tegenkomen. De vijgenboom is de bekendste soort die men kan vinden in het Zuidwesten van Azië en het Middellandse Zeegebied. Deze planten worden hier al eeuwenlang gekweekt door de boeren voor de vruchten die aan de boom groeien. Ook de vruchten van de andere ficus soorten zijn eetbaar, echter worden deze meestal gebruikt voor de lokale economie en zijn ze een uiterst belangrijk voedingsmiddel voor het wild. Naast dat de ficus in de natuur veel voorkomt, zien we deze plant ook steeds vaker in de woonkamer of op het kantoor. Zo vindt u de ficus als hydrocultuurplant in het assortiment van Fleurdirect.nl.

 

Diverse ficussen als hydrocultuurplanten kopen

Naast het feit dat de ficus bestaat uit vooral grote planten zijn er ook kleinere varianten van deze plant die erg geschikt zijn voor een woonkamer of kantoor. In de webshop van Fleurdirect.nl kunt u dan ook een divers aanbod aan ficus planten vinden. Deze planten variëren in hoogtes van 45 centimeter tot en met 165 centimeter. Omdat deze planten best hoog kunnen worden, worden deze vaak in een bijpassende bloempot op de grond of in de tuin gezet zodat hij niet in de groei belemmerd wordt. Ook deze kamerplant is een hydrocultuurplant, wat inhoudt dat deze slechts eens in de vier weken water nodig heeft en verder erg gemakkelijk te verzorgen is. Deze hydroplanten worden dan ook bij Fleurdirect.nl standaard met een watermeter en hydrokorrels geleverd, zo kunnen ze optimaal groeien en kunnen ze uw interieur lang opfleuren.

 

Een breed assortiment aan kamerplanten van de beste kwekers

Ook voor allerlei andere soorten kamerplanten bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In ons online assortiment zult u een ruim aanbod vinden aan allerlei verschillende kamerplanten, kantoorplanten. Daarnaast hebben we ook diverse cadeautips, hier vindt u de juiste planten die u bij verschillende gelegenheden als geschenk kunt gebruiken. Ook biedt ons assortiment u een ruime keuze aan verschillende bloempotten die geschikt zijn voor binnens- en buitenshuis. Via onze webshop kunt u eenvoudig al uw gewenste planten en bloempotten online bestellen en veilig afrekenen. Deze planten worden dan zo zorgvuldig mogelijk ingepakt zodat wij deze in topconditie bij u thuis kunnen leveren.

 

Lees meer