Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bezorging | Mogelijkheden & Informatie

Bezorging

Wij streven ernaar om het bezorgen van de planten zo snel en soepel mogelijk voor u te laten verlopen, maar we begrijpen dat u graag wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. Daarom hebben wij hieronder een paar veelgestelde vragen voor u beantwoord.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij hebben een standaard levertijd van 1-2 werkdagen. Na het invullen van de adresgegevens kunt u kiezen voor de tijdstip van bezorgen.  Het kan soms voorkomen dat een product onverhoopt niet voorradig is. Wij nemen dan contact met u op en zullen in overleg een nieuwe afleverdatum voorleggen. Pas als u een bevestiging van betaling van ons heeft gekregen, gaan de 1-2 werkdagen levertijd in. Bij bedrijven gaan wij pas over tot levering wanneer de bedrijfsgegevens gecontroleerd en in orde zijn.


Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestiging van de bestelling en een bericht wanneer de bestelling verzonden is. Zodra PostNL het pakket heeft verwerkt (doorgaans na een paar uur), zal u ook een Track & Trace van PostNL ontvangen. Daarmee kunt u uw bestelling volgenIn sommige gevallen zullen wij de bestelling zelf komen brengen met onze eigen bezorgdienst. In dat geval krijgt u geen Track & Trace code, maar wij proberen altijd het moment aan te houden dat u heeft aangeven. Als dat niet mogelijk is zullen wij contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over het bezorgmoment.


Contact:

E | [email protected]

C | Chat op dinsdag en woensdag van 9:00 - 17:00


Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Het grootste gedeelte van onze bestellingen wordt via PostNL afgeleverd. Wij verpakken uw planten heel zorgvuldig met een speciaal inpakteam van Fleurdirect. Hierdoor worden onze planten en producten in topconditie bij u afgeleverd. Om dit te verifiëren kunt u onze reviews eens doornemen. Op deze pagina worden alle stappen van kweker tot huiskamer duidelijk weergegeven: https://www.fleur-direct.be/service/hoe-wij-bezorgen


Sommige bestellingen worden door onze eigen koeriersdienst afgeleverd. Ons team bepaald of een bestelling door eigen bezorgdienst wordt afgeleverd. Doorgaans zijn dit bestellingen met planten van hoger dan 200cm of bestellingen van groter dan €500,00. Mocht er door onze eigen koeriersdienst afgeweken worden van de standaard levertijden of aangegeven leverdatum, dan zullen wij contact met u opnemen. Voor onze eigen koeriersdienst wordt geen extra geld in rekening gebracht.


Leveren jullie ook in het buitenland en de waddeneilanden?

Wilt u uw bestelling in een ander land laten afleveren, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen wij de mogelijkheden, bezorgkosten en levertijden met u doornemen. 

Wat zijn jullie bezorgkosten?

Wij rekenen geen bezorgkosten voor bestellingen boven de €45,00, voor zowel binnen- als buitenland. Voor bestellingen onder de €45,00 wordt €4,95 in rekening gebracht. Er is hierbij geen verschil tussen bezorgingen door onze eigen bezorgdienst of een bezorging door PostNL.


Wat gebeurt als u niet thuis bent?
Als de zending met PostNL geleverd wordt en u bent niet thuis, dan wordt de zending op dezelfde dag nog een keer aangeboden. Als u weer niet thuis bent, dan proberen wij het bij de buren af te leveren. Mocht dat ook niet lukken, dan wordt uw pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. U krijgt hier altijd bericht van. 
 
Als wijzelf de zending bij leveren, wordt er altijd vooraf gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Mocht u toch niet thuis zijn, dan wordt u gebeld en in overleg zullen wij de zending bij de buren afleveren of proberen wij op een later tijdstip nogmaals  te leveren. 
 
 
---