Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Palmen

Palmen als hydrocultuurplanten kopen | Fleur-direct.be

Een hydrocultuurplant is een plant die op een speciale manier is gekweekt. De wortels van deze planten staan in het water en behoeven hierdoor een andere verzorging dan gewone kamerplanten. Hydrocultuurplanten zijn er in veel soorten, vormen en maten. Zo is de palm ook een bekende plant die wordt gekweekt als hydrocultuurplant. Palmen zijn sierlijke en tropische planten die een ruimte binnen no-time omtoveren naar een tropisch paradijsje. Doordat deze palmen als hydrocultuurplanten zijn gekweekt passen ze zich makkelijk aan de omgeving aan. Zo kunnen deze palmen op veel verschillende plekken worden neergezet, bijvoorbeeld in de woonkamer of op het kantoor. In de webshop van Fleur-direct.be vindt u verschillende palmen, al deze palmen zijn als hydroplant gekweekt en daardoor geschikt voor bijna iedere ruimte.

Hydrocultuur palmen van een uitstekende kwaliteit

Er wordt niet voor niets steeds vaker gekozen voor een hydrocultuurplant. Palmen als hydrocultuurplant brengen namelijk veel voordelen met zich mee en naast de prachtige uitstraling is deze plant ook populair om andere eigenschappen. Eén van de grootste voordelen is misschien wel de verzorging die een stuk eenvoudiger wordt. Doordat de wortels van deze palmen in water staan kunnen ze gemakkelijk de juiste voedingsstoffen opnemen. Daarnaast beschikken alle hydroplanten of speciale hydrokorrels, deze zullen ervoor zorgen dat de wortels voldoende zuurstof krijgen. Dit alles zal de toegift van water verminderen en zo heeft u maar weinig omkijk naar deze hydrocultuur palmen.

Bent u op zoek naar een mooie palm gekweekt als hydrocultuurplant? Dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan deze prachtige tropische hydrocultuurplanten. De palmen zijn te verkrijgen in diverse maten en groottes, hierdoor is er voor ieder wat wils. Of u nou een palm op het kantoor wil plaatsen of u zoekt naar een hydrocultuur palm voor in uw woonkamer, het kan allemaal bij Fleur-direct.be.

Voordelige hydrocultuurplanten eenvoudig online bestellen

Er zijn verschillende soorten palmen die u bij Fleur-direct.be als hydrocultuurplant kunt kopen. Zo kunt u kiezen voor een Kentia palm, een Yucca of een hydroplant Cycas. Al deze prachtige hydrocultuur palmen kunt u eenvoudig online bestellen en dat tegen de scherpste prijzen. Onze hydrocultuurplanten komen direct van de beste kwekers en worden daardoor in een uitstekende staat bij u thuis geleverd. Naast de palmen vindt u nog vele andere hydrocultuurplanten in onze webshop, deze zijn zowel geschikt voor op het kantoor als in de huiskamer. Bij bestellingen boven de €45,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht binnen Nederland en België. Ook voor andere planten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo beschikken wij over een uitgebreid aanbod kamerplanten, kantoorplanten en kunstplanten.

Zoek nu de perfecte plant in ons ruime aanbod en bestel deze direct online. Heeft u vragen over uw bestelling of over een plantensoort uit onze webshop, neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze plantengids. Hierin vindt u informatie over diverse plantensoorten, van herkomst tot aan de verzorging ervan. Fleur-direct is dé online webshop voor de mooiste planten en toebehoren!

Lees meer