Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Hydroplant Yucca Hydroplant Yucca
120cm
28cm
199,95
183,44
Pagina 1 van 6

Hydrocultuurplanten kopen bij Fleur-direct.be

Hydrocultuurplanten zijn eenvoudiger te onderhouden dan gewone kamer- of kantoorplanten. Dit komt door de hydrokorrels waarin deze planten groeien. De korrels zorgen er namelijk voor dat de kluit luchtig blijft. Het voordeel voor deze planten is dat de planten de voedingstoffen zo gemakkelijker op kunnen nemen. Daarnaast hebben hydrocultuurplanten maar eens in de vier weken water nodig, hierdoor hoeft u niet zoals andere planten bijvoorbeeld de planten wekelijks water geven. Het waterniveau is daarnaast gemakkelijk af te lezen door middel van de watermeter. Wanneer u hydrocultuurplanten bij Fleur-direct.be koopt wordt deze handige watermeter gratis meegeleverd, zo weet u precies wanneer u de plant water moet geven. De hydrocultuurplanten kunnen daarnaast vrij groot worden, zo worden sommige planten tot wel 1,5 meter hoog.

 

Ruime keuze uit diverse hydroplanten

Wanneer u echte planten koopt is het erg belangrijk om u goed te laten informeren over de planten. Dit omdat elke plant vaak op een andere manier moet leven. Denk hierbij aan dingen als wel of geen zon, hoevaak moet u de planten water geven, wat is de minimale temperatuur waarin de plant leeft en zo zijn er nog meer vragen die erg van belang zijn. Het voordeel van deze hydrocultuurplanten is dat deze planten niet perse volop in de zon hoeft te staan, daardoor kunt u deze planten ook op plaatsen neer zetten als de vensterbank, eettafel en kasten. Planten zorgen namelijk voor een extra sfeer in uw huis. Doordat een aantal van deze planten tot wel 1,5 meter kunnen worden is het ook leuk om de planten bijvoorbeeld op de grond neer te zetten naast bijvoorbeeld de bank. Doordat de plant vrij groot is ziet u de plant alsnog erg goed en is het toch een mooie opvulling voor plekken als naast een stoel, bank of kast.

 

Binnen 1 tot 2 dagen bij u thuis bezorgd

Naast ons assortiment hydrocultuurplanten beschikken wij over nog veel meer planten voor zowel binnen als buiten. De planten verschillen daarnaast op een aantal gebieden als lengte, soorten, vormen en maten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om planten.  Wanneer u bij ons voor minimaal €45,- besteld dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen of een mail sturen naar onze klantenservice. Zo kunt u een mail sturen naar [email protected] en kunt u bellen naar 010-7602700. Hierdoor hopen wij dat u niet met vragen blijft zitten maar u deze altijd kunt vragen.

Lees meer