Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Schalen

Luxurious Luxurious
45cm
50cm
349,95
349,95
Luxurious Luxurious
45cm
50cm
349,95
349,95
Luxurious Luxurious
45cm
50cm
349,95
349,95
Lechuza Lechuza Lechuza
18cm
40cm
39,95
33,02
Elho Elho
30cm
24,95
24,95
Elho Elho
24,-
19,83
Lechuza Lechuza Lechuza
13cm
30cm
34,95
34,95
Luxurious Luxurious
45cm
50cm
349,95
349,95
Luxurious Luxurious
20cm
56cm 23cm
149,95
137,57

Prachtige schalen voor uw planten kopen op Fleurdirect.nl

Een bloempot die de vorm van een schaal waarneemt worden vooral gebruikt om verschillende orchideeën of vetplantjes in te zetten en te combineren. Het zijn dus meestal bloempotten waar meerdere bloemen of planten in worden gezet. Ook worden ze soms gebruikt voor bonsaiboompjes, echter hebben deze boompjes veel ruimte nodig en zijn ze dus niet allemaal geschikt voor een schalen bloempot. Een schalen bloempot wordt vooral ergens op gezet zoals een (salon)tafel of kastje. Door het uitzoeken van de juiste schaal die uw voorkeur heeft en bij uw planten en interieur past, zorgt u ervoor dat u meer geniet van de plant en pot. Ook geeft een mooie bloempot al snel een leuke boost aan uw interieur.

 

Schalen bloempotten van verschillende materialen online bestellen

Zoekt u toevallig naar een prachtige schalen bloempot voor in uw huis of tuin? Dan bent u bij Fleurdirect aan het juiste adres. De schalen van Fleurdirect.nl zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen waardoor de kans van slagen zeer groot is. Zo zijn er bloempotten die gemaakt zijn van kunststof, keramiek of cement. Dit maakt ze onder andere erg stevig en geschikt voor verschillende weersomstandigheden, wanneer deze buiten staan. Naast de normale bloempotten zult u ook een klein aanbod aan zelf watergevende bloempotten treffen, deze bloempotten hebben een ingebouwd mechanisme die ervoor zorgen dat de plant voldoende water krijgt en niet uitdroogt.

 

Maak uw interieur compleet met een prachtige kamerplant en pot

Een kamerplant begint pas echt te stralen wanneer deze in een mooie unieke bloempot staat. De bloempotten van Fleurdirect.nl kunnen dus altijd gecombineerd worden met een van onze mooie kamerplanten en orchideeën. We hebben een ruim aanbod aan kamerplanten verkrijgbaar in onze webshop. Naast de ruime keuze aan kamerplanten hebben wij ook een breed assortiment aan de mooiste bloempotten die geschikt zijn voor allerlei verschillende soorten kamer- of kantoorplanten. Naast bloempotten kunt u ook bij ons terecht voor verzorgingsproducten zoals potgrond, kamerplantenvoeding en diverse andere accessoires. Deze producten kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen, waar ook verschillende veilige betalingsmogelijkheden aangeboden worden. Bij bestellingen boven de €45,- hoeft u geen verzendkosten te betalen over het aankoopbedrag en de kamerplant met bloempot wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Lees meer