Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

De hydroplant Rhapis Excelsa van Fleur-direct.be

De Rhapis Excelsa staat ook wel bekend als de breedbladige vrouwenpalm, het is een soort palm die de vorm van een waaier aanneemt binnen het geslacht Rhapis. De Rhapis Excelsa is afkomstig uit zuidelijk China en Taiwan. De plant werd voor het eerst verzameld door de Japanners voor de paleizen van het Tokugawa-shogunaat, vervolgens is de populariteit van de plant verspreid naar Europa en later naar Amerika waar, door de weinige eisen aan licht en vochtigheid, het een algemeen kenmerk werd in winkelcentra en kantoren. De naam Rhapis komt voort uit de Griekse taal en betekend "Naald" waarbij de soortnaam Excelsa, Latijn is voor "Lang", dat maakt het een ironische naamkeuze omdat de Rhapis Excelsa niet de grootste soort Rhapis is.

 

De mooiste hydrocultuurplanten online kopen

De Rhapis Excelsa in de webshop van Fleur-direct.be is een zeer geschikte plant voor in uw woonkamer of voor op het kantoor. Dit komt mede door, zoals eerder vernoemd, de minimale eisen aan licht en vochtigheid die de plant nodig heeft. De palmsoort kenmerkt zich door zijn mooie bruine stam met een volle bos bladeren. Verder behoort deze plant tot een van de meest luchtzuiverende planten die verkrijgbaar zijn. Slechte stoffen als formaldehyde, tolueen, xyleen en ammonia worden gezuiverd door de plant. Omdat dit een hydroplant is, is deze gemakkelijker te onderhouden dan andere planten, hydroplanten hebben namelijk maar eens in de vier weken water nodig en hebben al voldoende aan een beetje licht. De lengtes van de plant kunnen variëren van 90 centimeter hoog tot en met 160 centimeter hoog.

 

De beste kamerplanten geschikt voor kantoor en huiskamer

U kunt naast deze mooie Rhapis Excelsa ook allerlei andere hydrocultuurplanten eenvoudig online bestellen in onze webshop. U kunt deze dan veilig afrekenen via iDeal, Maestro, Visa, Master Card, Mister Cash of door middel van AfterPay. Naast de hydroplanten kunt u bij ons ook nog een ruim aanbod aan andere kamerplanten vinden zoals bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten en nog veel meer. Bent u meer op zoek naar een plant die helemaal geen onderhoud nodig heeft? Bekijk dan eens ons aanbod aan kunstplanten, deze planten zijn nauwelijks te onderscheiden van de echte varianten en zijn dus erg geschikt voor alle kantoren en huiskamers. Zo zult u in ons online assortiment van allerlei verschillende soorten planten vinden die bij uw werk- of woonomgeving passen en deze gegarandeerd opfleuren.

 

Lees meer