Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstpalm

Kunst palmboom | Fleur-direct.be

De kunst palmboom is een soort dat valt onder de kunstplanten, dit zijn dus geen echte planten. De meeste kunstplanten zijn gemaakt van verschillende materialen zoals, nylon, zijde en diverse kunststoffen, hierbij kunt u denken aan plastic. Ook wordt er bij kunstplanten gebruik gemaakt van was, hierdoor lijken de bladeren een stuk echter en komt er een mooie glans overheen. De productie van de kunstplanten gaat heel ver terug in de tijd, de Oude Egyptenaren waren er als eerste bij en maakten de kunstplanten en bloemen van verschillende materialen.

In de webshop van Fleur-direct.be vindt u de mooiste kunstplanten, zo ook kunstpalmen. De palm heeft erg veel soorten onder zich, tot de palmenfamilie behoren maar liefst 4000 soorten. De meeste palmen komen voor in de tropen, in Nederland vindt u deze af en toe, dit zijn vooral winterharde palmen. Een kunst palmboom kan alle leefomstandigheden doorkomen en de kunstpalmen uit ons assortiment zijn bijna niet te onderscheiden van de echte palmen. De kunst palmboom kan prima in de zon staan zonder dat deze gaat verkleuren of dat deze vaal en dof wordt.

Een mooie nep palmboom online bestellen

Als u op zoek bent naar een kunst palmboom van hoogwaardige kwaliteit dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment aan kunstplanten vindt u ook fraaie nep palmbomen van topkwaliteit. Het grote voordeel van een nep palmboom is dat u deze niet hoeft te verzorgen, een perfecte uitkomst voor mensen die geen groene vingers hebben of er geen tijd voor hebben. Om de kunstpalm mooi te houden is het wel van belang dat deze af en toe even wordt afgestoft, zo blijven de bladeren ook mooi glanzen en behoudt de plant zijn kleur. U kunt verschillende kunstpalmen online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop, zo hebben we onder andere de Goudpalm, de Yucca en de Rhapis.

Ruim aanbod aan kunstplanten

De nepplanten die u in het assortiment van Fleur-direct.be vindt zijn van een goede kwaliteit en gaan lang mee. Ook kunt u deze bijna niet onderscheiden van echte kamerplanten en geven ze dus geen neppe uitstraling. Heeft u vragen over de nepplanten, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Bent u nou op zoek naar echte kamer- of kantoorplanten, deze zijn ook bij ons te vinden. U kunt deze allemaal eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen, bekijk nu snel ons ruime aanbod aan kunstplanten en echte kamer- en kantoor planten.

Lees meer