Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 2

Plant in bloempot voor op tafel kopen | Fleurdirect.nl

Planten kunnen op veel verschillende plekken worden neergezet om zo een extra toevoeging te geven aan het interieur. De meeste planten zijn terug te vinden in de woonkamer, maar ook de keuken, slaapkamer en het kantoor zijn populaire plekken om planten te plaatsen. Het is belangrijk om van te voren goed te kijken waar een plant graag staat. De ene kamerplant houdt namelijk van zon terwijl de andere liever op een schaduwrijke plek staat. Een gunstige plek voor veel kamerplanten is op een tafel midden in de kamer, zo krijgt de plant niet direct teveel licht en staat deze ook niet op een te donkere plek. Bij Fleurdirect.nl zijn er veel verschillende planten voor op tafel te vinden. Deze tafelplanten zijn al opgemaakt in een bijpassende bloempot om het u nog makkelijker te maken. Zo hoeft u alleen een mooie combinatie uit te zoeken en deze kan gelijk op de eettafel, salontafel of bijzettafel worden geplaatst. Ook kan de plant in bloempot voor op tafel prima op het bureau op kantoor staan. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om een tafel of bureau op te fleuren met planten.

Tafelplant opgemaakt in bijpassende bloempot

Bent u op zoek naar een goede kamerplant die u op tafel neer kunt zetten? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan tafelplanten in pot. Er zijn verschillende combinaties waar u uit kunt kiezen en allemaal hebben ze het handige formaat zodat ze op iedere tafel kunnen staan. De plant zal niet overheersen en er blijft genoeg ruimte over om de tafel te gebruiken voor andere activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een sierlijke anthurium in bijpassende pot of een Peperomia in pot met het perfecte tafelmodel. De planten in bloempot voor op tafel zijn niet hoger dan 90 cm. De meeste planten zitten rond de 50cm hoogte inclusief de bloempot. Zo staat de tafelplant niet snel in de weg en anders kan deze heel gemakkelijk iets worden verplaatst.

De tafelplanten komen van de beste kwekers en worden voor u in bijpassende pot opgemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit planten en potten. De plant in bloempot voor op tafel kunt u eenvoudig online bestellen en dat tegen de scherpste prijzen. Kies voor een mooie groene tafelplant of een kleurrijke tafelplant die prachtige bloemen laat bloeien. Voor de mooiste tafelplanten in pot moet u dus bij Fleurdirect.nl zijn.

Diverse planten in pot online bestellen

Bij Fleurdirect.nl is er genoeg keuze uit verschillende planten voor op tafel die worden geleverd in een bijpassende bloempot. Zowel de plant als de pot zijn van een uitstekende kwaliteit en zullen daardoor lang meegaan. Het is wel van belang dat de planten op de juiste manier worden verzorgt. Voor informatie over de verzorging van verschillende kamerplanten kunt u een kijkje nemen in onze plantengids. Wilt u een grotere plant kopen voor in een kale hoek of voor op een andere plek, ga dan voor een grote kamerplant of een XXL kamerplant. Hier kunt u zelf een mooie pot bij uitzoeken en zo wordt uw interieur al snel voorzien van de mooiste planten. Meer informatie over de planten, potten, uw bestelling of voor andere vragen, contacteer ons. Wij helpen onze klanten graag verder met het vinden van de perfecte planten en toebehoren!

Lees meer