Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Goudpalm Areca

Areca Areca
190cm
27cm
109,95 89,95
100,87 82,52
Areca Areca
155cm
27cm
54,95
50,41
Areca Areca
200cm
34cm
119,95
110,05
Areca Areca
100cm
19cm
19,95
18,30
Leer | Areca Leer | Areca
130cm
24cm
39,95
36,65
Areca Areca
250cm
48cm
354,95
325,64
Plantenpakket Plantenpakket
150cm
30cm
114,95 99,95
105,46 91,70
Pagina 1 van 2

Goudpalm Areca kopen

De Goudpalm wordt ook wel de Areca genoemd of Goudvruchtpalm. Het is een plant welke uit Madagaskar komt. Het is een mooie hoge plant waar u volop van kunt genieten. De Goudpalm houdt ervan om in een laagje water te staan met zijn wortels. Laat de grond nooit uitdrogen en geef de plant geregeld water. In de winter is een keer per week voldoende en in de zomer is twee keer per week noodzakelijk. Ontdek in het begin hoe vochtig de grond is om de juiste regelmaat te krijgen van water geven. De locatie van de plant heeft een grote invloed op hoe vaak je deze kamerplant water moet geven.

Een goed assortiment van Goudpalmen

Bij Fleurdirect treft u een uitstekend assortiment aan van Goudpalmen. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe varianten om te zorgen voor een goede keuze voor onze klanten. De kwaliteit van de planten staat hier echter bij voorop. Het is voor ons geen streven om het grootste aanbod van Goudpalmen te hebben. Wij willen alleen de varianten aanbieden met een uitstekende kwaliteit en welke optimaal passen in Nederland. Geen fan van goudpalmen? Dan hebben wij heel wat andere soorten kamerplanten waaruit je jouw favoriet kan kiezen. 

Online plantenshop met een uitstekende service

Veel mensen moeten nog wennen aan het feit, dat wij een online plantenshop zijn. Het is echter een bewuste keuze geweest. Naast de besparingen welke een online winkel biedt heeft het vooral voor onze planten een groot voordeel. Ze reizen nu namelijk rechtstreeks van de kassen naar de eindbestemming. Er is geen stressvolle periode in een bloemenzaak tot ze gekocht worden. Ze krijgen de beste verzorging in onze kassen en gaan dan naar u toe! Ze worden voor de reis van de kas naar de woning goed verpakt om daarna te gaan stralen. Voor de planten is dit natuurlijk veel beter. U hoeft trouwens niet bang te zijn, dat u minder service krijgt bij ons. Wij hebben een groot service team welke u graag van dienst is bij het kiezen van de juiste plant tot het inpakken en bezorgen. Het is zelfs mogelijk om de Goudpalm op te laten maken in een bijpassende pot. Op die manier hoeft u alleen de verpakking te verwijderen en kunt u hem op de juiste plek neer te zetten! Beter kan het toch niet?

Het is mogelijk om de goudpalm met pot en al te kopen bij ons. Het is dan belangrijk om hem direct na ontvangst in te planten. Zorg voor een ruime pot en doe hier potgrond in of speciale palm grond. Voorkom beschadigingen aan de wortels. Bij een hoge pot is een inzethoes aan te raden om het rotten onderin tegen te gaan. Het is goed om de Areca een grote pot te geven met een ruime waterbuffer. Het voorkomt verdroging. Wilt u later de plant nog een keer verpoten? Doe dit dan in de lente. De plant kan dan het beste herstellen. Geef de Goudpalm in de zomer een keer per twee weken wat vloeibare voeding om hem sterk en krachtig te houden.

Lees meer