Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Anthurium hydroplant online kopen bij Fleurdirect.nl

De Anthurium is een tropische plant afkomstig uit Amerika en deze bestaat uit maar liefst 600 verschillende soorten. Deze kamerplant staat vooral bekend om de prachtige gekleurde bloemen die deze laat groeien. De Anthurium kan worden gekweekt als gewone kamerplant, maar ook als hydrocultuur plant. Hydrocultuur houdt in dat planten in water worden gekweekt, in het water worden dan voedingsstoffen toegevoegd waardoor de planten goed groeien. Als u een Anthurium aanschaft die als hydrocultuur plant dient, dan kunt u deze in een speciale pot plaatsen die voor een deel gevuld is met water met daar bovenop bruine kleikorrels. De Anthurium is een gemakkelijke kamerplant die niet veel verzorging nodig heeft en doordat het een hydrocultuur plant is wordt het nog eenvoudiger. Deze mooie kamerplanten vindt u in de webshop van Fleurdirect.nl en is te verkrijgen in diverse kleuren.

 

De mooiste hydrocultuur planten van de beste kwekers

Bent u op zoek naar deze prachtige Anthurium hydroplant? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres, hier vindt u namelijk een ruim aanbod aan de mooiste Anthuriums. Deze hydrocultuur planten worden standaard geleverd met hydrokorrels en een watermeter. U kunt er ook voor kiezen om de Anthurium op te maken in een van onze potten. De verzorging van deze mooie hydrocultuur plant is erg eenvoudig, de Anthurium heeft maar eens in de vier weken water nodig. Door de handige watermeter die u erbij krijgt geleverd, kunt u precies zien wanneer de plant weer water nodig heeft. Daarnaast houdt deze kamerplant ook van veel licht, maar direct zonlicht kan deze wat minder waarderen. Door de Anthurium hydroplant op de juiste manier te verzorgen, kunnen er het hele jaar door bloemen aan komen. Als de bladeren mooi glimmen en er iedere keer nieuwe bloemen aan komen, kunt u ervan uitgaan dat deze mooie kamerplant lang mee gaat.

 

Ruim aanbod aan hydrocultuur-, kantoor- en kamerplanten

Naast de Anthurium vindt u in het ruime assortiment van Fleurdirect.nl nog meer prachtige hydrocultuur planten. Zo hebben we de Areca goudpalm, de Croton en de Rhapis, daarnaast heeft u nog meer keuze uit diverse hydroplanten. Deze planten zijn ideaal voor op het kantoor of in openbare ruimtes, maar deze kunnen natuurlijk ook gewoon in uw woonkamer staan. Naast ons ruime aanbod aan hydrocultuur planten hebben we ook gewone kamerplanten en kantoorplanten. Voor meer informatie over een van onze planten kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar de perfecte plant voor in uw interieur.

 

Lees meer