Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Grootbladige planten

Grootbladige hydrocultuur planten van topkwaliteit | Fleur-direct.be

Hydrocultuur planten zijn dé groene opvulling voor kantoren, woonkamers, slaapkamers en keukens. De hydrocultuur planten kunnen namelijk op verschillende plekken worden neergezet en zijn vaak makkelijk te verzorgen. Hierdoor heeft u maar weinig omkijk naar deze planten terwijl ze wel grote sfeermakers zijn. Er zijn verschillende hydrocultuur planten, waaronder grootbladige hydrocultuur planten. De naam zegt het al, deze planten beschikken over grote bladeren waardoor ze zorgen voor een stoere en tegelijkertijd een sierlijke uitstraling. De grootbladige hydrocultuurplanten kunt u eenvoudig online bestellen bij Fleur-direct.be. Hier vindt u verschillende soorten planten die allemaal zijn gekweekt als hydrocultuur plant.

Hydrocultuur planten worden op een speciale manier gekweekt, dit geldt ook voor de grootbladige hydrocultuur planten van Fleur-direct.be. Ze worden zo gekweekt dat de wortels van deze planten in het water kunnen staan. De wortels van hydrocultuur planten zijn daardoor ook anders dan van gewone kamerplanten. Bij de grootbladige hydrocultuur planten zullen de wortels zich aanpassen zodat ze genoeg zuurstof uit het water op kunnen nemen.

Compleet aanbod grootbladige hydrocultuur planten

Een kamerplant met grote bladeren zorgt al snel voor een stoere uitstraling. Toch kunnen de grootbladige hydrocultuur planten van Fleur-direct.be het interieur ook een sierlijke touch toevoegen. Dit geldt voor zowel huiskamers als kantoorruimtes en andere plekken. In onze webshop vindt u verschillende hydrocultuur planten die beschikken over prachtige bladeren van groot formaat. Zo kunt u kiezen voor de hydroplant Strelitzia of hydroplant Musa. Daarnaast beschikken we ook over diverse Ficus soorten en Philodendrons die als hydrocultuur plant zijn gekweekt. Al deze grootbladige hydrocultuur planten worden geleverd in een standaard pot met speciale hydrokorrels. Deze korrels zorgen voor een luchtige laag die de wortels van de plant beschermen. Doordat deze hydrokorrels zo luchtig zijn kunnen de wortels van de planten meer Co2 opnemen en hierdoor zullen ze beter groeien. Daarnaast zijn deze hydrocultuurplanten met grote bladeren ook minder vatbaar voor schimmels en ziektes waardoor ze langer mee zullen gaan.

Hydrocultuurplanten kopen met bijbehorende potten en accessoires

Fleur-direct.be is dé webshop waar u moet zijn voor de mooiste grootbladige hydrocultuurplanten. Deze planten zijn van een uitstekende kwaliteit, dit komt doordat ze gelijk van de beste kwekers komen. De hydrocultuurplanten met grote bladeren worden professioneel verpakt zodat ze in een topconditie bij u thuis of kantoor worden geleverd. U kunt naast de grootbladige hydrocultuur planten ook vele andere hydrocultuur planten online bestellen. Ook voor bijbehorende potten en diverse accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Wij van Fleur-direct.be leveren altijd een uitstekende service, dit geldt niet alleen voor onze klantenservice, maar ook voor de bezorging. Als u een bestelling plaatst boven de €45,- dan wordt deze binnen Nederland en België namelijk gratis bezorgd. Daarnaast kunt u uw bestelde planten en toebehoren binnen 48 uur al in huis verwachten. Fleur-direct.be is dus dé webshop voor het kopen van de mooiste en beste planten in allerlei soorten en formaten!

Lees meer