Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Laurierboom | Fleur-direct.be

De laurierboom wordt al duizenden jaren gebruikt en staat bekend door de unieke eigenschappen die deze mediterrane plant heeft. Veel mensen kennen de gedroogde laurierbladen wel die voorverpakt in de supermarkten liggen, deze bladeren kunt u gebruiken tijdens het koken. Een laurierblad wordt vaak gebruikt om zo een bepaalde kruidige smaak te geven aan een maaltijd, vaak bij vlees wordt dit ingrediënt gebruikt. Deze laurierbladeren komen dus van de laurierboom, deze plantensoort valt onder de mediterrane planten en houdt daarom ook van het warme weer en de zon. Als u deze plant graag in uw woonkamer of keuken wilt hebben staan, dan kan dit zeker, geef deze dan een zonnige en warme plek en hij zal erg mooi groeien. De laurierbladeren van de laurierboom die u straks thuis hebt staan kunt u ook gerust gebruiken tijdens bijvoorbeeld het koken, u kunt ze zelf drogen en toevoegen aan een heerlijke maaltijd. Een laurierboom kopen kan online bij Fleurdirect. 

De mooiste laurierbomen online kopen

In het ruime assortiment van Fleur-direct.be vindt u de mooiste laurierbomen, de ene wat groter dan de ander maar ze laten allemaal die lekkere laurierbladeren groeien. Er zijn verschillende laurierbomen te verkrijgen, zo heeft u kleine struiken en grote bomen die maar liefst meer dan 2 meter hoog kunnen worden. Om die lekkere laurierbladeren te kunnen gebruiken is het belangrijk dat de boom goed wordt verzorgd, dit betekend dat deze op een goede plek moet staan. Veel zon en warmte, dat is waar de laurierboom erg van houdt. Ook houdt deze mediterrane plant van redelijk wat water, geef deze dan ook ongeveer 3 keer per week te water zodat de plant optimaal kan groeien. Als u de laurierboom ook wilt ondersteunen in de groei tijdens de groeiperiode, dan is het verstandig om extra voeding toe te dienen. Voor mediterrane planten vindt u speciale voeding in onze webshop, deze kunt u eenvoudig online bestellen samen met de laurierboom.
 

Ruime keuze uit unieke mediterrane planten

Naast de laurierboom vindt u ook nog andere mediterrane planten in ons ruime assortiment, zo hebben we ook citroenbomen, olijfbomen, chamaerops en meer. Hiernaast hebben nog veel meer kamerplanten die allemaal uniek zijn en prima uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoorruimte op kunnen fleuren en wat kleur aan de ruimte kunnen geven. Op zoek naar een mooie pot waar deze kamerplanten in kunnen staan, neem dan even een kijkje bij onze bloempotten, hier vindt u sierlijke maar ook robuuste potten. Bekijk snel ons ruime aanbod aan kamerplanten, kantoorplanten en accessoires en bestel deze eenvoudig online in onze gebruiksvriendelijke webshop.  

Lees meer