Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Neoregelia Neoregelia
50cm
21cm
37,95
34,82

Bromelia

Geef uw interieur een exotisch tintje met de bromelia plant. Deze kamerplant is een familienaam van zo´n 2600 soorten. Bij Fleur-direct.be vindt u een ruim aanbod met diverse tropische en kleurrijke Bromelia planten die uw interieur sieren. Deze plantsoort geven als cadeau? Dat is ook zeker een aanrader! Kies uw favoriet en verras de ontvanger met een tropische plant.

Diverse soorten

Bij Fleur-direct.be vindt u diverse soorten Bromelia planten. Denk bijvoorbeeld aan de Aechmea in diverse varianten, maar ook hebben wij de Tillandsia in ons aanbod opgenomen. Controleer per plant altijd even wat de kenmerken zijn om zo een geschikte keuze te maken. Hoe groot moet de plant bijvoorbeeld zijn? Door gebruik te maken van de handige filteropties kunt u zelf snel en eenvoudig een geschikte aankoop verrichten.

Een Bromelia plant verzorgen

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk plezier beleven van de Bromelia plant. Goede verzorging is daarbij essentieel. Wij raden u aan om de plant eens in de drie weken te voeden met plantenvoeding. Hierdoor blijft de bloei mooi en rijk. Geef de plant wekelijks water vooral in de rozet. Wees daarbij spaarzaam op de potgrond.

Bromelia kopen

Kies de Bromelia plant uit die u het mooiste vindt. Heeft u nog bepaalde wensen en eisen? Maak het uzelf niet te moeilijk. Wij raden u aan om gebruik te maken van de handige filteropties. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoe groot de plant moet zijn en of er een budget is waar u rekening mee wilt houden. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u nog vragen heeft over een product. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u bij het maken van een juiste keuze op het gebied van het kopen van Bromelia planten. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want zo kunt u nog op korte termijn genieten van uw nieuwe aanwinst in uw woonkamer of op kantoor.

Lees meer