Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Ananasplant

Wil je een echte ananasplant thuis hebben? Bestel hem dan snel bij Fleur-direct.be. Binnen 2 werkdagen in huis | Fleur-direct.be

Ananasplant

De naam van deze plant zegt eigenlijk al wel voldoende: een ananasplant is een kamerplant met ananas. Naast dat de plant er hartstikke tropisch en gezellig uitziet, is het ook nog eens een plant met een praktische functie. Het wordt namelijk ook wel de anti-snurk plant genoemd. Dit komt mede doordat de plant het meeste zuurstof in de nacht afgeeft. Verder bevat de plant het enzym bromelaïne wat weer goed is voor de luchtwegen. Heb je ook interesse in een ananasplant kopen? Bij Fleur-direct.be zit je helemaal goed.

Ons aanbod

Bij Fleur-direct.be vindt u ananasplanten in diverse uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld ananasplanten in Terra Cotta, in bloempot Blue Gold of een plant waar je zelf jouw eigen pot omheen kunt doen. De keuze is aan jou. Kijk altijd goed als je op zoek gaat naar een plant wat de kenmerken en specificaties zijn, want zo doe je een aankoop waar je nog voor een lange tijd plezier van beleeft.

Een ananasplant verzorgen

Heb je eenmaal een keuze gemaakt tussen ons aanbod ananasplanten? Wij versturen jou ananasplant altijd zo snel mogelijk. Natuurlijk wil je zolang mogelijk plezier beleven van jouw ananasplant. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je deze plant het beste kunt verzorgen. Gelukkig is dit niet heel moeilijk. Zo raden we je aan om één keer in de week water te geven. Verder is het een goed idee om de plant in het licht te zetten, maar niet in de volle zon.

Ananasplant kopen

Heeft u nog vragen over het kopen van een ananasplant? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar. Zij weten alles over planten en kunnen u daarom een deskundig advies op maat geven. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want zo kunt u nog op korte termijn genieten van uw nieuwe aanwinst in uw woonkamer of op kantoor.

Lees meer