Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Rhapis

Een Rhapis Palm kopen doet u eenvoudig en snel bij Fleur-direct.be. Direct van de beste kwekers ✓ Ruim assortiment ✓ Shop nu!
Rhapis Rhapis
90cm
21cm
79,95
73,35
Rhapis Rhapis
120cm
30cm
169,95 119,95
155,92 110,05
Rhapis Rhapis
110cm
27cm
94,-
86,24

Rhapis Palm online kopen bij Fleur-direct.be

De Rhapis Palm is een kamerplant die valt onder de palmsoort en welke vooral te vinden is in het zuiden van China, in tropische en subtropische gebieden en ook in regenwouden is deze plant te vinden. De Rhapis Palm heeft mooie groene bladeren met een breed oppervlak, deze kunnen variëren tussen de 15 en 30 cm. Deze kamerplant heeft een mooie eigenschap, de Rhapis Palm is namelijk een luchtzuiverende plant en niet zomaar een, hij behoort tot één van de beste luchtzuiverende planten. De Rhapis Palm kan verschillende stoffen uit de lucht halen, zoals tolueen, ammonia en formaldehyde, dit zijn chemische stoffen die veel in het binnenklimaat voorkomen. Qua onderhoud is deze palmsoort erg makkelijk en heeft maar weinig verzorging en aandacht nodig.
 

Ruim assortiment aan groene kamerplanten

De Rhapis Palm heeft een mooie uitstraling, dit komt door de volle bos bladeren en de stevige kernstammen van deze kamerplant. Doordat de plant luchtzuiverend is kan deze uitstekend worden geplaatst in kantoorruimtes. Luchtzuiverende planten worden wel vaker voor dit soort ruimtes gebruikt, dit omdat de concentratie van de werknemers hierdoor wordt verbeterd en uit onderzoek blijkt dat de prestatie ook beter wordt als er zo’n plant aanwezig is. Naast de Rhapis Palm vindt u in het assortiment van Fleur-direct.be ook nog andere groene kamerplanten, hieronder vallen ook weer verschillende luchtzuiverende planten.
 

Mooiste kamerplanten eenvoudig online bestellen

In het assortiment van Fleur-direct.be vindt u de mooiste kamerplanten voor de scherpste prijzen. De kamerplanten die u bij ons kunt kopen, komen direct van de beste kwekers en zijn van hoge kwaliteit. U kunt uw bestelling veilig betalen doordat wij gebruik maken van iDeal, ook kunt u afrekenen doormiddel van PayPal, Visa, Mastercard en AfterPay. Plaatst u een bestelling boven de €45,- dan is de verzending gratis, heeft u verder nog vragen over onze planten en producten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kamerplanten die perfect bij u en uw interieur passen. 

Lees meer