Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Steenbreekvaren kopen

Asplenium Asplenium
70cm
37cm
109,95
100,87
Asplenium Asplenium
70cm
37cm
109,95
109,95

De Steenbreekvaren kopen bij Fleurdirect

Een mooie decoratieve varen is de steenbreekvaren. Het is een plant welke geschikt is voor in de zon en ook voor in de schaduw. Het is belangrijk om de plant in een humusrijke grond te planten. De varen kan goed tegen droogte. Het groeit in de natuur vaak op een rotsachtige bodem.  Het is dus een rotsplant. Het zijn kleine varens met een mooi blad. Een blad wat in de winter groen blijft. De streepvaren of steenbreekvarens komt u in ons land voor bij stadsmuren en stenen grachtwallen. Steeds meer mensen kiezen voor een steenbreekvaren om er volop van te genieten. De plant is niet erg groot en het is daardoor gemakkelijk om er een plek voor te vinden. Het is natuurlijk belangrijk om de juiste pot te kiezen bij de steenbreekvaren. Bij Fleurdirect is het mogelijk om u te laten adviseren door een deskundige medewerker. Het is dan mogelijk om een goede keuze te maken voor de juiste pot. De steenbreekvaren wordt dan samen met de pot bij u thuis bezorgd.

De verzorging van de Steenbreekvaren

Fleurdirect is een online plantenshop en bezorgd alle planten rechtstreeks van de teler. U krijgt dus een steenbreekvaren in huis welke hooguit twee dagen geleden nog goed verzorgd werd door de kweker. Wij verpakken hem goed en stevig, zodat hij de reis gemakkelijk doorstaat. U kunt hem vervolgens uitpakken en hem op de juiste plek zetten. Wanneer u de steenbreekvaren zelf in de pot wilt doen dan kan dit natuurlijk. U kunt de steenbreekvaren met en zonder pot bestellen bij Fleurdirect. Wanneer u hem zonder pot besteld moet u hem natuurlijk nog wel in de pot planten. Kies hiervoor humusrijke potgrond. Hier doet de plant het beste bij. Het is mogelijk om de steenbreekvaren samen met andere planten in een grotere pot te plaatsen. Het wordt dan een geheel en erg mooi. Het is een waar cadeau voor jezelf of voor een ander. Natuurlijk wordt het nog mooier wanneer het in een mooie pot is gepland. Je krijgt het thuisgestuurd of je kunt het laten opsturen naar iemand als een cadeau. Er zijn volop mogelijkheden.

Vakkundige service en snelle levering

Soms is het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Het is dan goed om contact op te nemen met de klantenservice van Fleurdirect. Ze hebben veel verstand van de steenbreekvaren en ook van de andere planten in de online plantenshop. Ze kunnen u goed adviseren welke plant het beste in uw woonkamer, slaapkamer of in een andere ruimte kan komen. Ook voor op kantoor hebben ze volop tips en adviezen om de juiste planten te kiezen. Ook kunnen ze u hulp bieden om de juiste pot te kiezen. Ontdek het ruime en grote aanbod van planten in onze online plantenshop! Neem er gerust een kijkje.

Lees meer