Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Laurus Nobilis

Unieke Laurus Nobilis kopen bij Fleurdirect.nl

In de zomer zitten er veel Nederlanders buiten en dan is het leuk om in een mooie tuin te gaan zitten. Planten vindt u overal en een tuin met planten maakt het toch vaak wat sfeervoller, en daarom is de laurierboom een perfecte keus. De Laurus Nobilis is een veelzijdige plant die al heel wat jaren bekend staat om zijn unieke eigenschappen. De herkomst van deze mooie buitenplant is Azië en tegenwoordig staat deze plant bekend onder de naam Laurier.  De laurierbomen van Fleurdirect.nl zijn geschikt voor in de tuin en u kan ze het hele jaar door buiten laten staan. We hebben verschillende laurierbomen in onze webshop en als u van plan bent om die te bestellen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzorging van de planten omdat ze allemaal dezelfde verzorging nodig hebben.

 

Topkwaliteit laurierbomen voor buiten

Wanneer het mooi weer is, is het lekker om in een tuin te zitten dat er uitziet alsof u op vakantie bent. Hier kan u voor zorgen door mooie planten in uw achtertuin te plaatsen. Normaal vindt u een laurier buiten als bijvoorbeeld een heg, maar ze zijn er ook als een plant in een bloempot. De meeste planten, net zoals deze, hebben verzorging nodig zodat ze langer meegaat. Omdat de laurier origineel ook al van buiten komt, zijn ze wel gewend aan lagere temperaturen. Deze buitenplanten zijn winterhard tot -7 graden celsius, maar dat geldt niet voor de wortels. Als de plant op een terras staat is er een kans dat de wortels gaan bevriezen, dus daarom is het belangrijk dat u er tijdens de koudere dagen op let zodat de plant langer meegaat. Het is beter voor de Laurier om ze op een zonnige plek neer te zetten en net als de meeste planten heeft ook de Laurier water nodig. Het is beter voor de wortels dat de potgrond vochtig blijft, maar dat betekend niet dat de ondergrond doorweekt of drassig moet zijn. Maar in Nederland regent het ook nog wel vaak dus hoeft u er wel minder aandacht aan te schenken. Voor een langere levensduur van de plant kunt u ook nog gebruik maken van Mediterrane plantenvoeding, want dit zal de plant sterker maken en hierdoor blijft die ook mooi. Voor meer informatie kunt u onder de planten kijken waar u kunt zien hoe de planten verzorgd moeten worden.

 

Een Laurus nobilis die hier online te bestellen zijn

Als u nog op zoek bent naar een plant die een grote plek moet opvullen, is de laurier perfect omdat die erg groot kunnen worden. Wij hebben verschillende laurieren in ons assortiment waarbij er vast wel één tussen zit die in uw achtertuin past. Bij ons kunt u veilig via iDeal deze planten bestellen die dan gratis verzonden worden als de bestelling boven de €45,- is. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 010-760 27 00 of u kunt een mail sturen naar [email protected] die wij zo snel mogelijk zullen beantwoorden.

Lees meer