Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Euphorbia kopen

Euphorbia 

De Euphorbia is een plant die bestaat uit ongeveer 2300 verschillende soorten. De familie waar deze planten onder vallen is de wolfsmelkfamilie. De planten die de naam Euphorbia dragen variëren van struiken en kruipende planten tot bomen. Doordat er zoveel verschillende soorten zijn, zijn ze dan ook ruim beschikbaar op de commerciële markt. Echter worden er ook sommige soorten gekweekt als sierplanten, of verzameld en zeer gewaardeerd voor de esthetische uitstraling van hun unieke bloemenstructuren. Euphorbia’s uit de woestijnen van Zuid-Afrika en Madagaskar hebben, dankzij de evolutie van de plant, fysieke eigenschappen en vormen ontwikkeld die vergelijkbaar zijn met cactussen van Noord- en Zuid-Amerika.

Verzorgen van de Euphorbia

Doordat deze vorm van de plant normaal in de woestijn leeft hebben ze slechts een klein beetje water nodig om te overleven voor een lange periode.

De Euphorbia als hydrocultuurplant online bestellen

In het assortiment van Fleurdirect.nl vindt u de zeer gewilde en unieke woestijnvorm van de Euphorbia. Deze planten, die veel weg hebben van cactussen, hebben een uniek uiterlijk waardoor ze elke kamer, tuin of kantoor op zullen fleuren. Veel van deze planten zijn qua hoogte best wel groot en staan daarom dan vaak in een bloempot op de grond gestationeerd en niet op een bureau of tafel. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze Euphorbia’s als hydrocultuurplanten. Hierdoor wordt de verzorging van deze planten nog gemakkelijker en door de watermeter die erbij wordt geleverd hoeft u haast niks meer te doen of deze plant mooi groen te houden. Als u deze kamerplant op de juiste plek neerzet en deze af en toe water toedient, dan wil deze het lang volhouden en kunt u er een hele tijd van genieten.

Uw huis eenvoudig opfleuren met het assortiment van Fleurdirect.nl

Voor meer planten die onder de naam ‘Hydroplanten’ vallen of een andere naam kunt u altijd een kijkje nemen in ons online assortiment. Hierin zult u een breed aanbod vinden aan verschillende kamerplanten, kunstplanten, cactussen etc. Ook voor bloempotten die zowel geschikt zijn voor buiten als voor binnen kunt u bij ons terecht, de planten die wij leveren komen meestal niet met een bijbehorende bloempot. Bestel daarom direct een bloempot voor uw plant wanneer u er niet over een beschikt. Door middel van onze eenvoudige webshop kunt u uw gewenste planten gemakkelijk bestellen en veilig afrekenen. Deze planten worden dan zo snel en veilig mogelijk naar u toe gestuurd waardoor u ze al snel in huis heeft.

 

Lees meer