Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunst hangplant kopen

Pagina 1 van 2

Kunst hangplanten voor elk interieur

Kunst hangplanten, we zien ze steeds meer in het interieur van de Nederlanders. Niet gek, want ze zien er hartstikke goed uit, zijn haast niet te onderscheiden van echte planten, ze zijn onderhoudsvriendelijk én ze staan overal in huis super leuk. Veel van huis? Geen groene vingers? Vergeet u altijd planten water te geven? En uw huisgenoten helpen ook niet echt met het onderhouden van planten? Dit is geen probleem met kunst hangplanten. Kunst hangplanten voor ieder interieur vindt u hieronder.

Kunst hangplanten lang

Hangplanten groeien naar beneden. De takken, blaadjes, bladeren, bloemen hangen naar beneden. Dat maakt een hangplant altijd net wat anders dan een gewone plant. Leuk dus om deze op hoogte te plaatsen. In ons assortiment vindt u hangplanten van 80 cm tot wel 120 cm lang! Specifiek op zoek naar een bepaalde lengte? Filter deze dan aan de linkerkant van deze pagina, door het aantal cm in te vullen bij ‘hoogte’.

Waar kunst hangplanten plaatsen?

Kunst hangplanten zijn prachtige blikvangers in ieder interieur. Woont u in een klassiek gebouw met prachtige hoge muren, bent u een urban jungle aan het creëren, heeft u een industrieel interieur, of gaat u voor minimalistisch? Voor een kunst hangplant maakt het niet uit wat uw stijl is. We hebben meerdere soorten. Daarnaast zijn ze ook gewoon tijdloos en voor ieders stijl passend. Maar waar kunt u kunst hangplanten het beste plaatsen in uw huis? We geven een paar tips ter inspiratie, maar eigenlijk kunnen zo overal!

  • Hang een kunst hangplant aan het plafond, zodat de plant prachtig naar beneden valt. Een goede onderbreking van een hoge ruimte;
  • Op de zijkant van een hoge kast;
  • Bovenop de badrand;
  • Of op de vensterbank om de buizen van de verwarming eronder weg te werken.

Waar zou u een kunst hangplant plaatsen? Tag ons op Instagram en laat ons uw kunst hangplant zien!

Kunst hangplanten onderhouden

We noemden het al eerder, kunstplanten zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U heeft geen omkijken naar uw kunst hangplanten. Het enige dat u hoeft te doen is deze af en toe af te nemen met een vochtige doek. Of ze af te stoffen met een plumeau. U hoeft niet meer na te denken over welke standplaats u de kunst hangplant geeft, hoeveel water u moet geven, of over een waterdichte pot. Wat dat betreft is een kunst hangplant toch echt wel ideaal, vergeleken met een echte plant!

Kunst hangplanten in pot

Vindt u het lastig om een passende pot te vinden bij uw hangplant? Stop dan met zoeken! De stylisten van Fleurdirect hebben al wat hangplanten met bijpassende pot voor u opgemaakt. Het aanbod vindt u gewoon op deze pagina. Welke pot past het beste in uw interieur?

Bestel kunst hangplanten bij Fleurdirect

Kunst hangplanten bestelt u gemakkelijk via onze site. Plaats de gewenste planten in uw winkelmandje en u geeft aan waar we de bestelling mogen bezorgen. Binnen één tot twee werkdagen heeft u uw aankoop in huis. Is het dan toch niet helemaal wat u er van had verwacht? Dan kunt u uw kunstplanten binnen 14 dagen gratis retourneren. Deze optie bieden we niet bij levende planten.

Lees meer