Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Aglaonema planten online kopen | Fleurdirect.nl

De Aglaonema is een prachtige plant die beschikt over grote groene bladeren. De bladeren zijn niet altijd helemaal groen, bij veel soorten zit er wat wit doorheen. De Aglaonema is een bekende luchtzuiverende plant en daarnaast wordt deze ook veel gekweekt als hydrocultuur plant. Er zijn veel verschillende soorten van deze kamerplant, zo zijn er maar liefst 50 verschillende soorten die vooral in Oost-Azië groeien. U kunt de Aglaonema zowel binnen in het interieur plaatsen als buiten in de tuin of op het terras. De verzorging van deze plant is erg gemakkelijk, zoals de meeste hydrocultuur planten. Ze kunnen prima in de schaduw staan en hebben niet constant water nodig. Deze planten zijn naast het makkelijke onderhoud ook nog eens luchtzuiverend. Dit betekent dat ze de lucht kunnen filteren door koolstofdioxide uit de lucht te halen en dit om te zetten in zuurstof. Deze prachtige, makkelijke en handige Aglaonema vindt u in diverse soorten in de webshop van Fleurdirect.nl.

 

Ruim aanbod aan de mooiste hydrocultuur planten 

Kamerplanten die zijn gekweekt op hydrokorrels zijn makkelijker in het onderhoudt dan de gewone grondplanten. Dit geldt dus ook voor de Aglaonema, deze plant kan prima in de schaduw vertoeven en als u regelmatig water toedient zal deze prachtig blijven groeien. Doordat het een hydrocultuur plant is, is het van belang dat deze ook wordt geplant in een pot met speciale hydrokorrels. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen het ook voor u doen door middel van onze plant- en pot opmaakservice. Zo wordt uw Aglaonema geleverd in een mooie, zelf uitgekozen pot met goede hydrokorrels erin waardoor de plant goed kan luchten. Deze hydrocultuur plant is perfect voor op het kantoor of in verschillende openbare ruimtes, maar deze kan ook prima in uw woonkamer staan.

 

De Aglaonema en andere hydrocultuur planten van topkwaliteit

In het assortiment van Fleurdirect.nl zult u een zeer breed aanbod vinden aan verschillende soorten planten. Zo bieden wij allerlei soorten kamerplanten aan die op verschillende plekken in huis kunnen staan. Ook voor een ruim aanbod aan kantoorplanten bent u bij ons aan het juiste adres. De kantoorplanten in onze webshop zijn geschikt voor allerlei soorten kantoren en werkplekken. Het voordeel van kantoorplanten is dat ze al gauw een kantoorruimte opfleuren zonder dat er veel moeite voor is gedaan. Bekijk snel ons ruime aanbod aan kamerplanten, kantoorplanten en hydrocultuurplanten en bestel deze eenvoudig online voor de scherpste prijzen. U kunt uw bestelling veilig afrekenen door middel van iDeal, Visa, AfterPay en andere betaalmogelijkheden en vervolgens worden de mooiste planten en toebehoren bij u thuis bezorgd.

 

Lees meer