Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Orchidee bezorgen

Op zoek naar een uniek orchideeën cadeau? Kies uit het uitgebreide assortiment van Fleurdirect. Direct van de kweker afkomstig.
Pagina 1 van 3

Orchidee cadeau geven | Fleur-direct.be

De Orchidee is een zeer bekende kamerplant en behoort tot één van de grootste plantenfamilies, namelijk de Orchidaceae. Er zijn enorm veel verschillende soorten orchideeën, er is namelijk keuze uit wel meer dan 20.000 orchideeën. De naam van deze kamerplant is afgeleid van Orchis en dit heeft te maken met de dubbele wortelknol. De orchidee staat vooral bekend om de prachtige bloemen die deze laat bloeien, deze zien er uniek en soms ook wat vreemd uit.

Een orchidee kunt u prima als cadeau gebruiken voor een geliefde, familielid, vriend of kennis. Het is nog mooier als de orchidee ook opgemaakt is in een beeldige pot of vaas. Fleur-direct.be helpt u bij het vinden van het perfecte cadeau doormiddel van onze cadeautips. U vindt de mooiste orchideeën voor de scherpste prijzen in ons assortiment die perfect passen met de pot waarin deze zijn opgemaakt. 
 

Orchidee in pot online bestellen

Bij Fleur-direct.be shopt u de mooiste en meest unieke orchideeën die op zijn gemaakt in sierlijke potten. De orchideeën zijn samen met de potten speciaal voor u samengesteld en zijn dus alleen verkrijgbaar in onze webshop. U kunt uzelf verrassen met een mooie orchidee in pot, maar u kunt ook iemand anders blij maken met deze geweldige plant. Voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe aan het cadeau en u kunt deze dan laten bezorgen op het door u aangegeven adres. De orchideeën worden vers bij de kweker voor u klaargemaakt, zo kunt u nog maandenlang plezier beleven aan deze schitterende kamerplant. U vindt verschillende soorten orchideeën in ons assortiment, zo hebben we rode, roze, witte, paarse en oranje orchideeën die speciaal voor u zijn opgemaakt in de mooiste potten en vazen.
 

Mooie cadeaus in ons ruime assortiment

Niets is mooier dan iemand blij maken met een speciaal samengesteld cadeau. Naast de orchideeën opgemaakt in een pot of vaas vindt u bij ons ook andere cadeaus, zo hebben we ook grote kamerplanten en mediterrane kamerplanten. Natuurlijk kunt u uzelf ook een kamerplant cadeau geven, u kunt naast onze cadeautips ook kiezen uit vele andere kamerplanten. Bekijk snel ons grote assortiment en bestel eenvoudig online de mooiste kamerplanten, kantoorplanten, cadeaus en accessoires.

Lees meer