Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Washingtonia

Washingtonia Washingtonia
130cm
27cm
69,95
64,17
Washingtonia Washingtonia
170cm
30cm
109,95
109,95
Washingtonia Washingtonia
210cm
40cm
149,95
137,57

Washingtonia; Mexicaanse waaierpalm

Buitenplanten zijn een goede toevoeging aan uw tuin. Het zorgt voor een stuk gezelligheid en daarbij is wat groen in de tuin ook niet verkeerd. De bruine schuttingen en de tegels in de tuin kunnen wel wat kleur gebruiken. Het uitkiezen van de juiste planten is nog een hele kunst op zich. De Washingtonia is een perfecte plant voor in de tuin. De Washingtonia wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm komt aan zijn naam doordat hij is vernoemd naar de eerste president van de Verenigde Staten, namelijk George Washington. Deze palm kan perfect geplaatst worden naast de schutting of naast de garagemuur, want deze palm kan tot wel 15 meter hoog worden. Daarbij is het van groot belang dat de Washingtonia op een zonnige plaatst staat. De soorten van de Washingtonia komen namelijk vooral voor in het zuidwesten van de Verenigde Staten en in het noordwesten van Mexico.

Het assortiment buitenplanten van Fleurdirect

De Washingtonia is bij Fleurdirect verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De Washingtonia Robusta en Washingtonia Filifera zijn daarbij de bekendste soorten. Wilt u dus graag een Washingtonia Robusta kopen of een Washingtonia Filifera kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt daarbij kiezen tussen verschillende potmaten en hoogtes. Het hangt er dus maar net vanaf waar u hem neer wilt zetten. De Washingtonia kan in principe ook neergezet worden in huis, maar vanwege de verwachte hoogte is de kans groot dat u hem na een tijd moet gaan verplaatsen naar buiten. Mocht u er toch voor kiezen om hem binnen neer te zetten, dan moet ook dit op een plek worden neergezet waar de zon komt. Buiten deze Mexicaanse Waaierpalm beschikt Fleurdirect over meerdere buitenplanten. Zo kunt u hier terecht voor onder andere de Buxus, Citrus Limonia, Ilex Crenata, Laurus Nobilis, Naaldboom, Taxus en Festuca. Genoeg keuze dus om de rest van uw tuin ook op te vullen met mooie buitenplanten.

De verzorging van de Washingtonia (Mexicaanse waaierpalm)

De verzorging van een buitenplant is erg belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat de Washingtonia die u heeft aangeschaft binnen de kortste keren al weer bijna dood gaat. Zoals hierboven al vermeld, moet de Washingtonia op een zonnige plaats staan, maar ook de pot is van groot belang. Als deze namelijk te klein is, wordt de buitenplant gelig en zal hij langzaamaan dood gaan. Ondanks dat de plant op een zonnige plek moet staan, is het van groot belang om de plant na aanschaf niet direct in de volle zon te zetten. De palm heeft echter veel water nodig, dus wanneer er sprake is van een droge zomer, is het belangrijk om dagelijks water te geven, zodat de palm niet uitdroogt. Per jaar moet u de palm bemesten met geconcentreerde plantvoeding. Doe dit bijvoorbeeld in de lente en de zomer. Ook kunnen de bladeren van de Washingtonia bruin worden, maar u kunt gewoon de punten of het blad zo dicht mogelijk bij de stam afknippen. Mocht u dus toch een Mexicaanse Waaierpalm kopen? Zorg er dan voor dat u van tevoren precies weet hoe u deze buitenplant moet gaan verzorgen, zodat u een lange tijd van deze Washingtonia palm kunt genieten.

De overige planten van Fleurdirect

Naast de buitenplanten die u in ons assortiment kunt vinden, kunt u ook bij ons terecht voor overige planten. Planten voor binnen en kantoorplanten zijn hier natuurlijk ook te vinden. Hydrocultuur planten, kunstplanten, bloempotten en verzorgingsproducten zijn ook te verkrijgen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor verschillende cadeautips en een plantengids. In deze plantengids staat veel informatie over de verschillende planten, manieren van onderhoud, nuttige informatie over geven van water aan de planten en informatie over diverse kamerplanten. Alle planten zijn verdeeld onder de verschillende categorieën zodat u gemakkelijk kunt zoeken naar de gewenste planten. Elke plant is daarbij ook nog eens goed afgebeeld, dus u weet precies wat u kunt verwachten.

De service van Fleurdirect

Het voordeel van online planten bestellen is dat u niet hoeft te slepen met een grote plant. Een plant meenemen op de fiets is al bijna niet te doen en in de auto is de kans aanwezig dat de plant in een bocht omvalt. Daarom is het erg handig dat uw gekozen planten gewoon bij u thuis of op het werk worden bezorgd. Daarbij beschikt Fleurdirect over een leuk concept. Nadat u een plant heeft gekozen, kunt u ook zelf een pot kiezen. Geen zorgen, wij kijken even met u mee of dit past bij de gekozen plant. Vervolgens zorgen wij er voor dat de gekozen plant en pot worden opgemaakt, zodat u niet met rommel komt te zitten. Als dit rijtje klaar is, zullen wij uw plant thuisbezorgen op uw gekozen dag en tijdstip. U kunt de plant al binnen 48 uur in huis verwachten. Na ontvangst heeft u nog 7 dagen bedenktijd voor het eventueel retourneren.

Kom in contact met de medewerkers

Als u meer wilt weten over de verschillende buitenplanten van Fleurdirect, kunt u gerust even contact opnemen met de klantenservice. Onze specialisten kunnen u van alles vertellen over onze verschillende buitenplanten en wat daarbij belangrijk is om te weten. Ook kunnen ze u adviseren over de juiste potten die passen bij de planten. U kunt contact opnemen door middel van het plegen van een telefoontje, het sturen van een e-mail, het sturen van een chatbericht of u kunt zelfs even een WhatsApp bericht sturen met foto’s voor stijladvies. Wat wilt u nog meer?

Lees meer