Prijs
Min: €0
Max: €500
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken

Bananenplant Musa Dwarf

Bananenplant Musa Dwarf

De bananenplant kent verschillende namen waaronder Musa Dwarf of de bananenboom. Het is natuurlijk goed om een tropische sfeer in de woning te halen. Deze soort bananenplant komt uit Australië en groeit ook in Zuid Oost Azie. Door haar grote bladeren is het een zeer mooie plant in iedere kamer. De plant heeft wel een plekje nodig in de zon. Ook heeft de bananenplant Musa Dwarf veel water nodig. Het is belangrijk, dat de grond nooit uitdroogt. In de zomer verbruikt de plant een keer zoveel water dan 's winters. Via haar bladeren verliest de bananenplant veel water. Geef in de zomer deze geweldige kamerplant iedere dag wat water en de rest van het jaar twee keer per week. Doseer het zodat het niet te waterig wordt, dat is namelijk ook niet goed.

Wanneer je de plant wilt verpotten dan kunt u dit het beste in de lente doen of direct, nadat u de plant ontvangt van ons. De wortels herstellen het snelste in de lente, doordat hij dan sneller groeit. Het is belangrijk om de bananenplant voldoende ruimte krijgt om te groeien. Voeg dan wat hydrokorrels toe op de bodem om het rotten van de wortels te voorkomen. Door de bananenboom te verplanten krijgt hij een stimulans om te gaan groeien, wat de gezondheid ten goede komt. Het is belangrijk om deze kamerplant de ruimte te geven om te groeien. Dan komt hij helemaal tot zijn recht.

De bananenplant Musa Dwarf aanschaffen

In onze online plantenwinkel is het mogelijk om deze mooie bananenplant te kopen. Het is een plant welke van zon houdt en dus goed voor het raam kan komen te staan. De planten zijn gemakkelijk te onderhouden,  maar hebben wel regelmatig water nodig. Wanneer de bladeren wat bruin worden dan kunt u de randen eraf knippen. Het is heel gebruikelijk, dat ze afsterven. De plant heeft ook weinig last van ziektes.

Wanneer u voldoende ruimte heeft in uw woning voor deze plant, dan is het een ware aanwinst. Het is heerlijk om uw eigen woonkamer om te toveren naar een stukje tropisch regenwoud. We begrijpen heel goed waarom zoveel mensen voor deze plant kiezen. We hebben hem daarom ook in ons assortiment opgenomen om aan de vraag van onze klanten te voldoen. We werken continu eraan om het aanbod nog breder te maken. Kwaliteit staat hierbij voorop.

Ons verschil: Net dat kleine beetje meer!

Wij maken graag het verschil door u net wat meer te bieden. Een hogere kwaliteit planten en meer kwaliteit in het hele aankoopproces van de bananenplant Musa Dwarf. Wij doen dit met onze ijzersterke klantenservice medewerkers, die u begeleiden om de juiste kamerplanten te kiezen. Ook doen wij dit met onze service om de planten rechtstreeks van de teler te leveren. Ze worden niet meerdere malen verplaatst om dan bij u in de kamer te komen! Al onze kamerplanten gaan rechtstreeks vanaf de teler naar uw huis. Hierdoor blijft de plant sterk en mooi. U kunt er vervolgens nog vele jaren van genieten.

Het is bij ons ook mogelijk om de bananenplant compleet met bloempot te ontvangen. Deze extra service maakt het helemaal af! Helemaal wanneer het een cadeau is natuurlijk en ook wanneer het voor uzelf is!

Lees meer