Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Capi online kopen bij Fleurdirect 

Een sterk merk voor designer en bijzondere bloempotten in Nederland is Capi. Ze maken bloempotten voor binnen en buiten. Er worden verschillende soorten stijlen gebruikt en ook meerdere texturen om zo een mooie bloempot te maken. Het grootste deel van alle bloempotten worden in Tilburg gemaakt. Op die manier is het mogelijk voor het bedrijf om de kwaliteit te waarborgen en te garanderen. Een hoge kwaliteit bloempot is een lust voor het oog en een zegening voor het leven. De potten zijn niet zwaar en ze kunnen tegen een stootje. Ook hoeft u niet bang te zijn voor het weer. Bestel eenvoudig via Fleur-direct.be!

Bloempotten voor binnen en buiten kopen

Het maakt eigenlijk niet uit waar u een bloempot wilt gebruiken. Het kan binnen zijn, op het terras, het balkon of lekker buiten in de tuin. Voor iedere stijl en bij ieder interieur is er een passende bloempot te verkrijgen bij Capi. Alle bloempotten zijn in meerdere designs gemaakt met hun eigen kleuren. De Urban lijn is er, voor in de stad. Er is een Nature lijn welke haar inspiratie uit de natuur heeft.  De luxe lijn is er voor de meer moderne mensen en de klassieke lijn voor meer conservatieve mensen.  Het is goed om te weten, dat er een bloempot voor iedereen is bij Capi. Capi is in 1997 gestart als een eenmanszaak in Udenhout door Toine van de Ven. Hij maakte eerst betonnen ornamenten en beelden. Later ging hij uit Vietnam terrazzo importeren. Hij liet zijn klanten nooit de zware zaken tillen. Later zijn er meer bloempotten bijgekomen en is men ook gaan kijken naar het gewicht. Er kwamen lichtgewicht varianten bij en zo is de hele lijn gegroeid. Hoewel ze aardig groeien, weten ze dat het pas is begonnen.

De mooiste planten en potten kopen

Capi maakt ongewone bloempotten voor in huis en voor buiten. De producten kennen een uniek ontwerp en zijn licht qua gewicht. Ze zijn er ook in vele maten en soorten. De vorstbestendigheid, de UV bestendigheid en de vochtbestendigheid maken het tot zeer sterke en unieke producten. In combinatie met de garanties en ook de betaalbaarheid, maakt het tot een geweldig product. De bloempotten van Capi zijn uniek en hebben ondanks de aantrekkelijke prijs een hoge afwerkingsniveau. De kunststof potten zijn niet van de echte stenen potten te onderscheiden. Alle producten worden milieuvriendelijk geproduceerd. Ze hebben een oranje logo en benadrukken daarmee de Hollandse toon. Met trots wordt de Hollandse serie gemaakt met gerecycled materiaal. Hiermee is het een zeer groen bedrijf. Bij ons kunt u vele verschillende bloempotten van Capi kiezen. In combinatie met onze kamerplanten zien ze er geweldig uit. Het is een winnend geheel. Het is begrijpelijk, dat veel mensen voor een kamerplant in een mooie bloempot van Capi kiest. Ook zult u geen spijt krijgen van een bestelling bij ons in combinatie met een Capi bloempot.

Lees meer