Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Strelitzia

De mooiste Strelitzia vindt u bij Fleurdirect.nl

De Strelitzia is een plantengeslacht dat bestaat uit vijf verschillende soorten planten. Deze planten komen oorspronkelijk voor in Zuid-Afrika en valt onder de Strelitziaceae familie. Een naam waar deze plant erg bekend onder staat is ‘Vogel van het paradijs’, dit komt door de unieke vorm die de bloem van de plant waarneemt. In Zuid-Afrika staat hij ook wel bekend onder de naam ‘Kraanbloem’ en kan men deze terugvinden op de achterkant van een Zuid-Afrikaans 50 cent muntje. De vijf verschillende soorten die de Strelitzia kent zij de Strelitzia Alba, Caudata, Juncea, Reginae en Nicolai. De laatste soort vindt u in de webshop van Fleurdirect.nl, deze plant is gekweekt als hydroplant. De plant zit er hetzelfde uit, maar is gemakkelijker te verzorgen als de gewone kamerplant versie.

 

Strelitzia Nicolai als hydroplant online bestellen

In het assortiment van Fleurdirect.nl zult u vooral de Strelitzia Nicolai vinden, deze plant staat bekend onder de naam als ‘Grote witte vogel van het paradijs’ of ‘Wilde banaan’. Deze soort van de Strelitzia lijkt door zijn grote bladeren en mooie bloemen erg op een bananenplant. Wanneer ze in het wild groeien dan kunnen deze planten tot wel 6 meter hoog worden, echter zijn de planten in het assortiment van Fleurdirect.nl speciaal gekweekt als huisplant. Zo variëren onze planten in hoogtes van 55 centimeter tot en met 120 centimeter. De Strelitzia van Fleurdirect.nl is een plant dat binnen de hydrocultuur valt, hierdoor hebben ze weinig water nodig en zijn ze qua verzorging eenvoudig te onderhouden.

 

Kantoor- en kamerplanten eenvoudig laten bezorgen

Bent u op zoek naar een goede winkel waar u eenvoudig allerlei planten kunt bestellen en deze kunt laten bezorgen? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres, wij noemen onszelf niet voor niks het groene warenhuis. In ons assortiment zult u een ontzettend ruim aanbod aan verschillende kamer- kantoor- kunst en hydroplanten vinden. Deze planten zijn speciaal gekweekt voor uw leefomgeving en u kunt hier dus ook optimaal van gaan genieten in combinatie met onze mooie bloempotten. Naast planten vindt u ook een handige plantengids in onze gebruiksvriendelijke webshop waarin u alle benodigde informatie kan vinden over allerlei planten, hierdoor weet u zeker hoe u de bestelde planten moet verzorgen en waar deze plant precies vandaan komt. Dus wacht niet langer met het opfleuren van uw woon- of werkomgeving en bestel nu de mooiste planten bij Fleurdirect.nl.

Lees meer