Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Taxus tuinplant kopen bij Fleur-direct.be

De taxus is een tuinplant met een chique uitstraling die uw tuin of terras opfleurt. De taxus is een plant met zachte, lancetvormige en donkergroene naalden die erg lang kan leven. Ook bij lage temperaturen doet de taxus het uitstekend. De Taxus kan prima buiten blijven onder alle weersomstandigheden. De Taxus Boccata komt in ons land van nature voor in Limburg en de Achterhoek. Fleur-direct.be heeft taxus planten te koop die u online kunt bestellen en laten thuis bezorgen. De Taxus planten worden geleverd wanneer de planten rond de 70-90 centimeter hoog zijn. Door een goede verzorging van de plant kan de Taxus wel 140 centimeter hoog worden. De Taxusplanten kunt u in de tuin zelf planten of in een hele mooie pot planten en die op de stoep zetten.

De Taxus, en wintergroene plant voor in de tuin

De Taxus fleurt uw tuin of terras helemaal op met zijn groene kleur en frisse uitstraling. Fleur-direct.be verkoopt Taxus planten waaronder de Taxus Baccata. De Taxus Baccata, ook wel venijnboom genoemd, heeft zachte, lancetvormige en donkergroene naalden. De Taxus Baccata is een kwalitatief, groenblijvende haagplant. Deze tuinplant heeft wel een goede verzorging nodig om mooi te blijven. De plant houdt niet van te veel water dus vermijd langdurige vochtigheid. De Taxus Baccata  kan het beste in half schaduw staan, maar helemaal in de schaduw is ook mogelijk. De taxus kan een temperatuur verdragen tot -15 graden dus de kou is geen enkel probleem voor deze prachtige plant. De plant is goed bestand tegen winterse omstandigheden. Het beste is om de taxus vanaf april tot en met augustus te voeden en in juli of augustus te snoeien.

Online binnen- en tuinplanten bestellen

Fleur-direct.be heeft een ruim aanbod van tuinplanten waaronder de Taxus Baccata. Verschillende soorten tuinplanten maar ook kantoorplanten, kunstplanten en kamerplanten zijn te bestellen op Fleur-direct.be. De Buxus, Laurus Nobilis en de Ilex Crenata zijn tuinplanten die u ook online kunt bestellen. Op Fleur-direct.be kunt u prachtige bloempotten bestellen waar de planten in kunnen staan en mooi kunnen bloeien. U kunt de tuinplanten mooi combineren met de prachtige bloempotten van Fleurdirect. De bloempotten kunt u laten opmaken door de specialisten van Fleur-direct.be. Bij een bestelling van boven de €45,- betaalt u geen verzendkosten, voor zowel binnen- als buitenland. En als u nu een bestelling doet op Fleur-direct.be wordt de bestelling binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd! Bestel nu snel de prachtigste planten op Fleur-direct.be.

 

Lees meer