Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Hydroplant in pot

Forli | Ficus Lyrata Forli | Ficus Lyrata
140cm
34cm
199,95 169,95
199,95 169,95
Pagina 1 van 2

Hydroplant in pot kopen bij Fleurdirect

Er zijn verschillende hydrocultuur oplossingen om het gemakkelijker te maken om goed voor uw planten te zorgen. Hydrocultuur is een manier om planten niet in de potgrond te zetten, maar in glasvezel, kleikorrels of hydrokorrels. De wortels halen rechtstreeks hun waterbehoefte en de voedingsstoffen uit deze materialen. Doordat de wortels niet in de potgrond staan ontstaan er andere wortels. Het zijn dunne en minder vertakte wortels. Het is met hydrocultuur mogelijk om meer te genieten van het hebben van planten. Eigenlijk heb je nu wel de lusten en veel minder de lasten om voor een plant te zorgen. Hydrocultuur treft u veel aan in kantoorgebouwen. Ook in woonkamers wordt het steeds meer gebruikt. Het is een stuk gemakkelijker om zo goed voor uw planten te zorgen.

Volop voordelen van hydro planten in pot

Het is mogelijk om hydroplanten in een pot slechts een keer in de maand water te geven. Natuurlijk is het belangrijk om regelmatig te controleren of de planten nog voldoende water hebben. Vaak is dit mogelijk door naar de watermeter te kijken. De hydrokorrels nemen al het water op en als het water afneemt dan is het af te lezen op de watermeter. Het is daarnaast ook niet nodig om de planten te verpotten. De hydrokorrels verzuren namelijk niet, wat wel bij potgrond gebeurt. Het is mogelijk om met hydrocultuur planten te genieten van volop voordelen. In de regel is de investering wat groter. De hydroplanten in een pot zijn echter ook gemakkelijker te onderhouden, schoner en leven ook langer. Het betaalt zichzelf dus terug. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste planten? Laat onze ervaren medewerkers u helpen. Ze kunnen op basis van uw wensen de beste planten aanbevelen. Uiteindelijk bent u uiteraard de persoon om te beslissen.

Stijlvol, eenvoudig, groot, klein of exclusief

We kunnen de hydroplanten in een pot op vele verschillende manieren omschrijven. Het komt simpelweg, omdat er zo'n grote keuze is aan hydroplanten. Ze zijn in vele verschillende formaten te verkrijgen. Het is afhankelijk van wat u graag wilt, waar u voor kunt kiezen. De medewerkers van Fleurdirect helpen u graag om de juiste keuze te maken uit het ruime assortiment van hydroplanten. Op basis van uw wensen kunnen zij kijken welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de adviezen kunt u dan een keuze maken. Wanneer u de hydroplant samen met een pot kiest dan kunt u deze door Fleurdirect op laten maken. De plant wordt professioneel opgemaakt en voorzien van alles wat er nodig is. Hierna wordt de hydroplant in pot goed verpakt en verzonden naar u. U kunt het vervolgens uitpakken en de plant op de juiste plek plaatsen. De plant zal u vele jaren laten genieten van haar schoonheid.

Lees meer