Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Schefflera

Pagina 1 van 2

Schefflera hydroplant van topkwaliteit | Fleurdirect.nl

De Schefflera is een geslacht van bedektzadigen in de familie Araliaceae. De Schefflera kan voorkomen in verschillende soorten zoals bomen, struiken of lianen. Zo kan ook de grootte van de plant variëren van 1 meter tot 30 meter hoog. Verschillende soorten worden gekweekt in potten als kamerplanten, meestal zijn dit de Schefflera actinophylla (paraplu boom) en Schefflera arboricola (dwerg paraplu boom). In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u de Schefflera als hydrocultuurplant. Hierdoor is de plant gemakkelijk te verzorgen, kan deze jarenlang mee gaan en blijft er prachtig uitzien.

 

Online diverse hydrocultuurplanten bestellen

In het assortiment van Fleurdirect.nl zult u verschillende soorten van de Schefflera vinden. Deze planten zijn over het algemeen erg hoog, ze variëren van 100 tot 175 centimeter hoog, echter zijn het prachtige planten voor op uw kantoor of in uw woonkamer. Ze vallen onder de hydrocultuur categorie, dit houdt in dat de verzorging voor deze planten zeer eenvoudig is aangezien u deze slechts eens in de vier weken water hoeft te geven. Daarnaast hebben ze een lange levensduur waardoor u ook nog eens erg lang van deze plant kunt genieten. Deze hydroplanten worden standaard met een watermeter en hydrokorrels geleverd zodat u hier zelf niet voor hoeft te zorgen. U kunt kiezen voor een Schefflera hydroplant met diepgroene bladeren of eentje met wat lichter groene bladeren. De ene plant beschikt over een mooie gedraaide stam, terwijl de andere van top tot teen bedekt is met bladeren.

 

Een breed assortiment aan kamer- en kantoorplanten

Bent u op zoek naar een plant die helemaal geen onderhoud nodig heeft? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan kunstplanten, deze planten zijn nauwelijks te onderscheiden van de echte varianten en zijn dus erg geschikt voor alle kantoren en huiskamers. Ook voor een wat uniekere plant zoals een bonsai boompje of een orchidee kunt u bij ons terecht, in ons online assortiment zult u van allerlei verschillende soorten planten vinden die bij uw werk- of woonomgeving passen. Ook bieden wij een divers aanbod aan bloempotten aan in verschillende maten en kleuren die gemaakt zijn van verschillende materialen waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Het bestellen van deze planten en het afrekenen kunt u eenvoudig en veilig doen via onze webshop. Bestel nu snel en eenvoudig de mooiste kamer- en kantoorplanten online en dat voor de scherpste prijzen!

Lees meer