Prijs
Min: €0
Max: €450
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Olifantsoor Alocasia

De Olifantsoor plant kopen

De Alocasia wordt ook wel het Olifantsoor genoemd. De grote blad verklaart de naam van de plant. Het is een plant welke uit Azië komt en veel in India aangetroffen wordt. In het tropische regenwoud zorgen de grote bladeren voor bescherming tegen de regen. De bladeren kunnen maar liefst anderhalve meter breed worden. Het kunnen hele grote planten worden. De plant houdt van een lichte vochtige grond. Het is belangrijk om de plant in de winter wat minder water te geven. Laat hem dan echter niet uitdrogen. Laat de grond niet te nat worden om het rotten te voorkomen. De plant vindt het ook prettig als het af en toe besproeid wordt met wat water.

Ruim assortiment Olifantsoren

We hebben een mooi assortiment van Alocasia planten samengesteld voor u. Het is mogelijk om onbezorgd een keuze te maken. Het zijn allemaal planten welke van een hoge kwaliteit zijn. Een plant komen bij ons kunt u zonder zorgen doen. Kwaliteit vinden wij belangrijker dan kwantiteit. We hebben gekozen voor een uitgebalanceerd assortiment van planten in onze online plantenshop. Onze klanten kunnen hier hun eigen keuzes maken.

Onze servicemedewerkers helpen u graag met al uw vragen. Het is dus niet zo, dat wij u helemaal aan uw lot overlaten. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en adviseren u bij het kiezen van de juiste kamerplant op de juiste plek. Schakel daarom gerust onze hulp in!

Van de kas naar de eindbestemming zonder omwegen

U houdt van groen in uw omgeving! We houden allemaal van een groene wereld. Mede om die reden hebben wij er bewust voor gekozen om de planten vanuit de kas rechtstreeks naar haar eindbestemming te laten gaan. Geen extra belasting voor het milieu, geen stress voor de plant en boven alles een veel hogere kwaliteit plant bij u op kantoor of in de woonkamer!

Al onze planten worden zorgvuldig verpakt en met een zo kort mogelijke reis naar u gebracht. Het is mooi om te zien, dat er een mooie kamerplant te voorschijn komt als u de verpakking opent. Het is trouwens ook mogelijk om de kamerplant, ook de Olifantsoor, compleet met pot en al te kopen. Wij planten hem dan in op de juiste manier met de juiste potgrond. U hoeft hem dan alleen nog maar een mooi plekje te geven. Het maakt het leven zoveel leuker, gemakkelijker en mooier.

Ontdek de verschillende Olifantsoren in ons assortiment, maak uw keuze en geniet binnen een paar dagen voor vele jaren van deze geweldige plant.

Vloeibare voeding Olifantsoor

Het is belangrijk om de kamerplant van tijd tot tijd wat vloeibare voeding te geven. Wanneer u de Olifantsoor water geeft is het goed om lauw water te gebruiken. Ook is het goed om de plant af en toe te besproeien met water. U zult zo nog meer genieten van deze mooie kamerplant.

Lees meer