Prijs
Min: €0
Max: €700
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging

De cactus online bestellen bij Fleurdirect

Er zijn veel verschillende cactussen waar u uit kunt kiezen. Er zijn grote cactussen, kleine cactussen, ronde cactussen, bolcactussen en tal van andere soorten. Het is een gemakkelijke kamerplant, omdat het bijna geen water gebruikt. Het is een plant die het goed doet voor het raam in de felle zon, maar ook op een donkere plek. Hier zal de cactus nog minder water verbruiken. De cactus is een zeer bijzondere plant welke er altijd zeer decoratief uitziet. Er zijn grijze of groene basiskleuren met daarop een knalrode of roze bol. Ook kunnen er mooie bloemen zitten tussen de grote en scherpe stekels. De mooie bloeiende cactussen zijn een lust voor het oog. Ze zien er geweldig uit.

Goedkope cactus bestellen bij Fleurdirect

Niet alle cactussen hebben trouwens scherpe doorns. De doorns zijn in de natuur een bescherming tegen de dieren. Het voorkomt, dat ze de plant opeten. Cactussen komen het meeste voor in de woestijnen. Hier is het overdag snikheet en in de nacht koelt het er sterk af. Het is een plant welke hierdoor erg sterk is en wel tegen een stootje kan. De cactussen reguleren hun voeding met hun wortels, stengels en bladeren. De cactus komt voor in Midden Amerika, Afrika en ook in Zuid Amerika. Het komt voor in de hooggebergtes waar het koud kan zijn en ook in de Caribische delen van de wereld. Het is een plant welke al sinds de prehistorie gekweekt werd in Mexico. De cactussen kunnen erg klein zijn en ook erg hoog en lang. Ze lijken dan op een grote boom. Er zijn bijna tweeduizend verschillende soorten cactussen. Er is dus volop keuze. Ook bij Fleurdirect is het mogelijk om uit de vele verschillende soorten cactussen een keuze te maken. De cactus heeft weinig verzorging nodig. Hij kan overleven op weinig water. Veel water kan zelfs schadelijk zijn voor de plant. Overdag heeft het zonlicht nodig en wat water. Het is mogelijk om de plant eens per drie maanden tot maandelijks water te geven. Het is dus niet erg wanneer u het een keer vergeet water te geven. Teveel water is schadelijker dan te weinig water. De wortels kunnen dan namelijk gaan rotten.

Complete set kopen op Fleur-direct.be

Fleurdirect kan een complete set van verschillende cactussen op een schaal of in een bloempot maken. Ook is het mogelijk om voor een afzonderlijke cactus in een pot te kiezen of voor alleen de cactusplant. Fleurdirect levert alle cactussen rechtstreeks vanaf de kweker met de hoogst mogelijke zorg. Het is goed om contact op te nemen met onze ervaren servicemedewerkers om te ontdekken welke cactussen het beste bij u en uw woning passen. U kunt ze ook uitstekend kiezen als kantoorplant, door hun gemakkelijke onderhoud.

Lees meer