Prijs
Min: €0
Max: €900
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Strelitzia

De Strelitzia plant kopen

De Strelitzia wordt ook wel de paradijsvogelbloem genoemd. Het is een exclusieve kamperplant welke mooi bloeit. Oorspronkelijk komt de plant uit Zuid Afrika. De bijnaam heeft de plant door de kleur en de vorm van haar bloemen gekregen. Het is een zeer exclusieve plant welke het uitstekend doet op een plek met veel licht. De plant heeft veel water nodig. Nadat de kamerplant heeft gebloeid kan het een jaar duren tot hij weer gaat bloeien. Hier moet je dus optimaal van genieten wanneer het zo ver is.

De Strelitzia houdt van water in de zomerperiode. Geef de plant iedere week voldoende water om het een week uit te houden. Laat de wortels niet in het water staan. In de winter dien je de plant ook een keer per week water te geven, maar dient het wel wat minder te zijn. De plant zal dan ook sneller gaan bloeien in de herfst.

Een mooie paradijsvogelbloem kopen voor jezelf of als cadeau

De naam op zichzelf is al een cadeautje voor iemand anders of voor jezelf. Wanneer de bloem bloeit is het helemaal een genot om van de plant te genieten. We kunnen de plant compleet ingepoot in een mooie pot bezorgen bij de persoon waar het voor bestemd is. Het is dan een compleet cadeau. Het zal zeker in goede aarde vallen wanneer ze de goed ingepakte Strelitzia ontvangen.

Natuurlijk kunt u zichzelf ook een Strelitzia cadeau geven. Het is een zeer mooie plant. Hij bloeit in de herfst, maar is daarbuiten ook een plant om volop van te genieten. De planten hebben zeer grote bloemen, waardoor ze niet in de lente maar pas in de herfst tot bloei komen. Het is mogelijk om de plant met of zonder een pot te kopen.

Wanneer u de plant zonder pot koopt is het belangrijk om hem direct na ontvangst in een mooie pot te plaatsen met de juiste potgrond. Wanneer u de plant goed verzorgd in de koelere winterperiode en hem regelmatig voeding geeft en gematigd water dan zal hij beginnen te bloeien in de herfst. Het is dan volop genieten van deze mooie plant.

Waar moet u op letten bij het kopen van een Strelitzia?

Het is goed om een Strelitzia te kopen welke veel bloemen heeft. De kans is dan namelijk groot, dat er volgend jaar ook weer een bloem aan komt. Koop een Strelitzia wanneer hij volop aan het bloeien is en straalt van schoonheid. Onze servicemedewerkers kunnen u helpen om de juiste Paradijsvogelbloem te kopen in onze online plantenshop. Al onze kamerplanten worden rechtstreeks uit de kas geleverd. Ze gaan direct naar de eindbestemming en staan niet eerst nog vele weken in een bloemenzaak om verkocht te worden. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit bieden. De Strelitzia wordt goed verpakt naar u toegestuurd met of zonder een mooie bloempot erbij. Natuurlijk kunt u hem ook rechtstreeks versturen wanneer het een cadeautje is.

Lees meer