Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Agave Agave
25cm
15cm
24,95
22,89
Agave Agave
90cm
35cm
189,95
174,27
Agave Agave
40cm
27cm
149,95
149,95
Agave Agave
60cm
27cm
179,95
179,95
Agave Agave
50cm
27cm
149,95
137,57
Agave Agave
40cm
27cm
149,95
137,57
Agave Agave
50cm
22cm
49,95
45,83
Agave Agave
65cm
30cm
149,95
137,57

Agave plant kopen?

Het uitzoeken van nieuwe planten is natuurlijk leuk, maar niet altijd even makkelijk. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan u waarschijnlijk denkt. Heeft u al een goede plek bedacht voor de plant? Past dit bij de vereisten van de specifieke planten die u wil kopen? Hoeveel water heeft een plant nodig? Mag de plant in de winter buiten blijven staan? U hoort het al: er zijn genoeg aspecten om rekening mee te houden. De Agave is een tropische buitenplant en zorgt voor een mediterrane sfeer. Ze zijn echte woestijnplanten, maar er zijn veel verschillende soorten, waardoor er ook Agaves zijn die winterhard zijn. U kunt het wellicht al wel raden, maar deze plant kan het beste in de volle zon of half in de schaduw staan. Ze kunnen het goed redden met weinig water, dus u hoeft niet bang te zijn dat u de plant vergeet water te geven. De Agave past perfect in een rotstuin, maar ook in andere tuinen staat de Agave plant erg mooi.

Het assortiment buitenplanten

Het combineren van verschillende buitenplanten is erg leuk. Vooral omdat elke plant er weer compleet anders uit ziet. De Agave is niet zo’n grote plant, dus deze kunt u gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld een klein boompje in de hoek van uw tuin. Daarbij past een Agave plant ook perfect op een balkon, want daar wilt u toch ook wel wat planten hebben? Naast deze buitenplanten vindt u nog meer planten binnen deze categorie, zoals onder andere de Buxus, Washingtonia, Taxus, Naaldboom en de Citrus Limonia. Elke buitenplant heeft daarbij andere kenmerken, een andere uitstraling en een compleet andere verzorging nodig. Vindt u het moeilijk om de juiste plant te kiezen? Gebruik dan het filtermodel waarin u aan kunt geven wat u zoekt. Daarna worden de planten getoond die aan uw voorkeuren voldoen. U kunt vervolgens sneller een mooie plant uitkiezen.

De verzorging van de Agave

Het verzorgen van de Agave is niet heel moeilijk. Zoals hierboven al vermeld kan de Agave tegen weinig water. De grond moet daarom ook niet te nat zijn en de Agave plant kan gemakkelijk in de volle zon staan. Zorg er voor dat de plant wel eenmaal per week wat water krijgt, want water met regelmaat is wel belangrijk. Ze kunnen dus tegen hele hoge temperaturen, maar hoe reageert de plant op hele lage temperaturen? In principe kan de Agave tegen lage temperaturen, maar bij temperaturen lager dan -7 wordt het wel aangeraden om de Agave naar binnen te brengen. Als de Agave in een pot is geplaatst kan dit natuurlijk iets makkelijker dan wanneer hij in de volle grond is geplaatst. Bedenk van tevoren dus goed waar u hem neerzet. Het scheelt nu dat de winters in Nederland steeds warmer worden. Vergeet niet om de Agave plant goed te voeden met mediterrane voedingsgrond.

Overige categorieën van Fleurdirect

Planten kunnen natuurlijk overal worden neergezet. Van op uw balkon, in uw tuin, uw woonkamer tot aan uw studeerkamer. Planten zorgen altijd voor een extra toevoeging aan uw interieur. Ook wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk planten in huis en de tuin te hebben, dus daarom bieden wij voldoende planten waaruit u kan kiezen. Deze planten hebben wij onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat u op een snelle manier kunt vinden wat u zoekt. Zo vindt u bovenaan de pagina onze kamerplanten, kantoorplanten, hydrocultuur, kunstplanten, bloempotten en verzorging. Voor meer informatie over planten gaat u naar de plantengids, waar u nog het een en ander kunt vinden wat betreft de verzorging van de planten. Wist u al dat planten erg gezond zijn? Ze zorgen namelijk voor een gezonde lucht.

Welke service kunnen wij u bieden?

Wilt u een mooie Agave bestellen via onze website? Dit scheelt in ieder geval al met het tillen van de plant van de winkel naar uw huis. Het wordt namelijk gewoon op het aangeven adres afgeleverd. U kunt dus gewoon kiezen waar u de planten wilt ontvangen. Daarbij kunt u profiteren van ons concept. Wij laten onze klanten namelijk de pot erbij kiezen. Natuurlijk kijken wij even mee of dit een goede keuze is. U wilt natuurlijk niet dat uw plant binnen de kortste keren doodgaat omdat u een verkeerde pot heeft gekozen. Als wij dit hebben goedgekeurd gaan we over tot het opmaken van de plant. Dit scheelt in ieder geval al heel wat rommel bij u in huis. Binnen 48 uur kunt u de planten al in huis verwachten, zodat u meteen kan genieten van het mooie uitzicht in uw tuin. Het ziet er dan toch meteen een stuk gezelliger uit.

Vraag hulp aan onze specialisten

Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? U kunt altijd even hulp vragen aan onze specialisten. Zij kunnen u namelijk meer vertellen over onze planten. Daarbij is het soms ook wel fijn om wat stijladvies te ontvangen en dat snappen wij ook. Daarom bieden wij een service waarbij wij u kunnen voorzien van stijladvies, door middel van onze WhatsApp service. U kunt gewoon een foto appen en wij zullen u verder helpen. U kunt ons verder telefonisch bereiken, u kunt een email sturen of bij specifieke vragen kunt u gerust even een chatbericht sturen via de website. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden.

Lees meer